Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?
jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔
Ahojky, taky mám bolesti v podbřišku od druhého dne ET, dnes jsem 11den, tak doufám a moc si přeji, aby to bylo v pořádku. Test mám naplánovaný na zítra a na krev jdu v pondělí.
Myslím, že je to hodně i o lécích. Všem držím moc palce ať to vyjde a můžeme se radovat 😉
@peta73 6.ty den po ketu je fakt brzo, nestresujte se zbytecne. Drzim palce.
No já jsem 10 dní od ET a test negativní ... a to jsem měla dostat menzes před 5 ti dny ... takže tak asi ... je to 5 IVF a už nějak nemám sílu ...
@peta73
@princezna22
No holky, ale koukám, že už máte děti, tak to je o něco pozitivnejší, co 😉
Já se snažím už nějakých 9 let a zatím nic. Ale únavné to bude stejně, to je jasné. Tak držím palce
@raelyn jo to je ...jenze d byvalym.manzelem ....mam.noveho manzela ( 5 let) take ma syna ...ale chteli jsme spolu ... No asi nam.neni prano a mr bude 40 takze to uz neni sranda ...ve 22 ti jsem otehotnela s exmanzelem kdyz jsme si rekli pri.milovani ze dneska si udelame.mimco ...no a byla dvojcatka od te doby jsem zila hloupr v domeni ze jsem desne plodna 😂😂😂 ale on je rozdil 22 let a 37 let ...kdy jsme s tim zacali...
Aha, tak to jsem netušila, promiň 🙂 no já už taky nejsem nejmladší, '' táhne mi'' na 36, ale určitě nám to dopadne dobře 😎
@raelyn Tobe ano 36 je dobre ❤
Pro Vás holky
Dnešní TT 👎 jsem 12den a sněho-bílo v pondělí krev, ale to bude už jen formalita pro vysazení léků ☹ všem držím palce ať vám to dopadne 🙂
@raelyn Já dnes 11 den po ET a totéž ...sněhobílo ...
@raelyn
@princezna22
Holky tak já taky stejně - bohužel o čárku méně, než bych si přála 😟😟😟. Pokud máte ještě mrazacky, tak snad vyjde příště. My už nemáme a tak asi kvůli penězům i věku už konečná 😢😪😥
@peta73 😪😪😪 je mi to lito ...ja 12den take nic... Mrazacky mam,ale silu mic ne ... Drz se ❤
Holky tak já se s Vámi na čas loučím .. 12 den. test negativní.Zítra jdu krev a vysadím léky. Takže 5 pokus IVF a opět nic ... Držím všem snažilkám palce ať Vám to vyjde.
Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi na téma: Rady a zkušenosti - co vše mohlo pomoci, před ET/KET a následně po ET/KET, k úpěchu
Prosím Vás, pokud máte nějakou radu, přispějte tam. Děkuji ❤
Dobrý večer pridam dotaz.
Jsem tyden po transferu mivam bolesti v podbřišku obcas motani hlavy az mi byva na zvraceni. Na krevní testy jdu 5.5. Muze se jednat o uhnizdovani vajicka? Vytok je obcas silnejsi svetly, bolesti prsou obcas i nechutenství.
Ms mivam zacatkem mesice. Můžete mi prosim poradit. Dekuji

@catchulinecka Jooooo už musíííí !!!!!