Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?
jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔
@misula29 ahoj, pěkná čárka 🙂. Já jsem TT ještě nezkusila - mám jednoduše fobii z toho, že bude zase negativní ☹. Břicho bolí jako před MS, 4. a 5. den po KET jsem lehce špinila, ale nyní už nic. A jsem v depresi - takže mi to přijde jako klasické PMS ☹. Kdy plánuješ jít na krev?
@peta73 Ahoj, včera jsem na tebe myslela,že ti musím napsat jak to s tebou vypadá 🙂 Tak čárka vypadá pěkně ,ale ráno mě přišla zase slabší, dělala jsem teda jinou značku ,ale co už, musíme čekat jak si to tam prcík rozmyslí 🙂 Tak to špinění není nic neobvyklého co jsem pročítala holky , to bylo určitě k uhnizďování,tak klíídek 🙂 Taky mě sem tam pobolívá břich a záda jak před ms tak snad to bude dobrý . Náladičky se mě taky trochu střídají ,chvilku mám pocit,že to určitě bude dobrý a pak zase chytnu schýzu,že to neklapne ...jako na houpačce. Teď jsem 7 den po že? Na krev jsem objednaná 1.3.
@misula29 ahoj. Já na krev nejsem nikde objednaná. Chodím do CAR Brně - tam pouze řekli nejdříve 12. den a zavolat na vyýsledek, ale jsem z Prahy a nechce se mi trmácet se takovou dálku kvůli jednomu krevnímu odběru. Musím vymyslet, kam zajít. Možná by mi mohla žádanku napsat moje gyn (ta je z Prahy) - co myslíš?
Jinak moc držím palce, určitě ti to vyjde. Čárka krásná a ukázala se ti opravdu brzo, takže to by bylo, aby nebylo 😀
Jinak já mám už druhej den strašnou depku, že to určo nevyjde. Snažím se najít pozitiva na situaci asi ve smyslu, že se tedy už na to vykašlu, pořádně z hubnu, abych byla kočka do léta, zajdu na kosmetiku, a nebudu vypadat jako strašidýlko atd... manžel se mě z toho snaží dostat, je si prý jistý, že to tentox vyšlo, ale já už bohužel v jeho věštecké schopnosti nevěřím 😲
@peta73 aha a kam do Brna? no na krev si můžeš zajít kamkoliv jako samoplátce bez žádanky, stojí to 200-300,- jak kde. Hlavně nedepkuj, zítra zkus testík, myslím, že už by se tam mohlo něco ukázat 😉 Jsou to nervy s tím čekáním, mám je taky , pořád není nic jistýho a ještě dlouho nebude .Musíme být trpělivý 🙂
@misula29 děkuji za podporu, však já se snažím být pozitivní (pozitivnější) 😲. Taky sedím na zadku v kanceláři. Dělám samostatnou odbornou práci, takže do toho naštěstí nikdo moc nevidí, protože popravdě se moc nedokážu soustředit, takže výkon nic moc... Mě v CAR řekli, že nejdříve mám TT z moče zkusit 10. den, což u mě bude v neděli, předtím to prý není moc spolehlivé. Ale spíš mysleli, ať se pacientky zbytečně nestresují, že pokud TT provedou brzy, může být falešně negativní. Pokud je pozitivní takhle brzo jako u tebe, nejde určitě o falešňáka. Držím palečky a dám vědět, pokud nějaká změna, nebo pokud seberu odvahu k testu
@tyna87 tak to je jasný, to teďkom nemůžeš 🙂 Test jsem ráno dělala a byl slabší než večer tak nevím, byla to jiná značka tak snad to bude ok.Teď bojuju s tím,že si dnes test nekoupím a nechám jeden den bez a udělám až v sobotu 😀 Jinak se cítím normálně, občas bolest jak na ms tak se nechám překvapit 🙂 A u tebe jaká?

@tyna87 no to vyjdeee 🙂 jistě že budu testovat😀 Pro mě je to takovej uspokojující pocit tam toho ducha vidět ,jsem pacient 😀 Mám zásobu takže testit budu každé ráno.Na krev jsem objednaná1.3. Ty už to vydržíš do odběru?🙂