Bolesti v podbřišku po IUI. Může to signalizovat těhotenství?
Dobrý den-ahojky
Mam dotaz. Nevím jestli to tu bylo už řečeno nějak jsem nic určitého nenašla.
Jsem 6 den po iui první pokus. Pred inseminaci jsem brala letrozol 3x denně. Poté kontrolní UZ folikul velky 23cm dostala jsem injekci ovitrelle za 2 dny iui. Teď beru 1x na noc progesteron. Za 14 dní tehu test. A má hlavní otázka je: mám bolení podbřišku jako kdybych to měla dostat ale spíš je to takový tlak. A navečer mě pálí žáha.
Mohli by to být priznaky tehotenstvi? Nechci si dělat zbytečný naděje abych pak nebyla zklamana. Děkuji moc za rady
Dobře děkuji asi reda spíš už od toho zakroku tak uvidíme
Pokud byl na folikulometrii naměřený folikul 23 cm, tak je to opravdu hodně a při této velikosti je na ovitrelle pozdě. Injekce ovitrelle se aplikuje již od velikosti folikulu 16 mm, ideálně kolem 19 mm. Aplikace při pozdější velikosti je zbytečná, protože folikul mezi velikostí 22-24 mm praskne již sám. Jinak příznaky podobné ms nejsou vyloženě známkou toho, že by došlo k selhání léčby, mohlo se to podařit. To uvidíš, až si uděláš TT za 14 dní. Pak sem dej pro zajímavost vědět 😉
Teď mám ještě jeden dotaz dnes jsem začala trochu špinit je to ok?
Tak dnes už jsem začala dost krvácet jasná červená po utrpení na WC bohužel je sobota tak se nemám kde poradit v pronatalu centru jsou až v pondělí mám strach
Ahoj, dneska už je úterý, jak to s tebou dopadlo? 🙂

Na příznaky je brzy.