CAR Apolinář do třetice všeho dobrého či zlého

87nika
13. čer 2019

Zdravím Vás dámy, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s CAR u Apolináře - jde mi hlavně o ty z Vás, které tam chodili nebo chodí v nedávné době (řekněme cca 2 roky zpět, protože vše se mění). A případně jestli je tu někdo, kdo přešel třeba z jiného CAR k Apolináři - jak vše probíhalo atd. Budu ráda za každou informaci. Snažíme se marně o druhé dítko již 4,5 roku a byli jsme už ve dvou CAR, takže tohle je naše poslední šance. Máme za sebou spoustu vyšetření (hormonální profil, imunologie, genetika), laparoskopii, hysteroskopii, léčbu endometriozy a léčbu alergie na spermie, stimulaci s přirozeným stykem minimálně 5x, IUI, 2x IVF. Jsme do Apolináře objednaní na 4.7. a předpokládám, že se bude plánovat 3.IVF, tak jsem zvědavá co s námi vymyslí 😒

87nika
autor
14. čer 2019

@87nika Nikdo nemá zkušenosti s CAR u Apolináře?

vancoolik
16. čer 2019

Byla jsem U Apolinare pred cca mesicem, chteli jste zmenit CAR. Partner nemohl, pze byl mimo CR a take jsme toto pri sjednani schuzky avizovali. V tu dobu to problem nebyl, kdyz jsem ale prisla do nemocnice sama, chovali se ke me neprofesionalne. Chovani jejich sestry a doktorky bylo dost za hranou slusnosti. Pri pohovoru se sestrou si za mnou nekdo 2x delal kafe, takze nas rusil a prd bylo slyset. Sestra me nutila do podepsani souhlasu s nejen se vstupni konzultaci, ale take hned s naslednou lecbou, i kdyz jsem ji rekla, ze si kliniku teprve hledame a budu to muset probrat s partnerem. Pak me zas nutila za vstupni konzultaci zaplatit, i kdyz ji VZP plne hradi. Pozdeji u doktorky byly nejaky 2 studentky (asi studujici sestry), i kdyz jsme spolu mely probirat osobni info. Poslat je ven nechtela, ani kdyz jsem ji o to slusne pozadala. Osobne mi to tam prislo jak za komancu v pruchodaku a chovani teda dost arogantni. Odesla jsem uprostred konzultace a uz vice bych tam nesla. Pujdem radsi do IVF Cube, tam byli lidi oproti Apolinari prijemni a hlavne usmevavi a slusni.

gabtom11
16. čer 2019

Ahoj, klidne se ptej. Ja chodila od lonskeho cervence a v unoru se povedlo. Jsem v 18tt.

vancoolik
21. led 2024

@vancoolik koukam, co jsem tady pred lety psala. O Apolinari stale stejny nazor. Na Cube jsme zmenili nazor, kdyz nam nechteli dat naprosti zadne info o darkyni vajicek a zname bez problemu oplodnili vajicka uplne jine darkyne, jen proto ze byl covid a na tyhle vajicka jim zakaznice z ciziny nedojela. Neskutecna prasarna jak tam obchoduji s vajicky a jak tam nakladaji s informacemi.

Nakonec jsme skoncili v UNiCA klinice a tam byl tedy pristup lidsky a empaticky (coz se uz z mnoha velkych klinik vytratilo, tak uz jedou jen cisla a prachy) a taky se nam konecne zadarilo. Maly jsou uz 3 roky a naprosta spokojenost. Pan doktor byl hodny a odpovidal bez problemu na vsechny otazky, stejne tak embriolog a vedouci kliniky byla taky naprpsto skvela. Druheho prcka uz neplanuju, ale kdyby ano, tak jsu jedine tam.