CAR Praha - jaké jsou čekací doby?
holky, chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste čekaly, než vás objednali do různých CAR v Praze? třeba v pátek jsem volala do Gennetu a říkali, že objednávají až na půlku února,to je víc než za dva měsíce. je to jinde lepší????
ahoj ,vim , ze je to v Praze celkem podobne, cca 14-mesic. Pises , ze objednavaji na pulku unora, coz je cca zitra.??
pardon, napssala jsem to blbě, mělo tam být PŮLKU DUBNA!!!!!
Ja psala do Pronatalu zacatkem ledna a objednana jsem byla na cca za 14dni.
Ahoj, já jsem se na radu kamarádky objednávala do CARU k Apolináři, volala jsem tam v září,říjnu a první volný termín byl na začátku ledna. Ale musím říct že jsem tam naprosto spokojená, zatím teda bohužel těhulka nejsem ale všichni jsou tam naprosto milí a platíš tam jen 30Kč poplatek, což oproti soukromým Carům považuji za velkou výhodu.
@maximka33 Ahoj já chodím do ISCARu a objednali mě za 14 dnů, což je fakt luxus, jinak můžeš čekat i ty dva měsíce.
@maximka33 Ahoj, rádá bych ti poradila, ale já to mám trochu jinak. Chodím k dr k nám do nemocnice, jezdí tam z Prahy a to je s objednáním v pohodě a na zákroky jezdím do ISCARE, ale to už tam má domluvené ten doktor. U vás je porodnice nebo ne? Vím už o dvou nemocnicích kam takto lékař jezdí, tak jestli by to třeba nebylo i u vás...
tak jsem se dnes objednala do Pronatalu už na 20., tak jsem moc spokojená. a máme přijít oba. asi nás hned nebudou testovat nebo jo?
@maximka33 nic se nestalo, ale chovani a pece mne prijde nedostatecna. To nemluvim o tom, ze jsem mela zarizene chodit jen a pouze docentovi, primo majiteli. Jinak tam je praxe, ze pokazde jdes na kontrolu k nekomu jinemu, k tomu kdo ma zrovna sluzbu. Pokud srovnavam peci v Pronatalu a zkusenosti holek tady v jinych carech , Pronatal uplne propada.
Nevim jak to myslis, ja jsem z Prahy a chodim do Pronatalu Praha.
ahoj holky, tak mě trvalo přesně týden, než mě objednali a pak už mě rovnou vyšetřili, manželovi nabrali krev a dali mi clostík. a mám přijít 3dc, naberou mi krev na hormonální profil. a rovnou můžem začít IUI. já se tak těším!!!! teď mě jen čeká dlouhý cyklus, na řadě je vaječník, který je fakt pomalý, ovulace bývá až 25dc. tak se držte 🙂
holky, kdo jste byly do IUI, mám pár otázek:¨
1. který den cyklu se dělá inseminace?
2. kolikrát vás předtím sledovali na utz?
3. slyšela jsem, že po 4 dnech se inseminace opakuje, měly jste to taky tak?
4. píchaly jste si něco doma?
DÍKY MOC!!

prosím maminky, kdo chodí do center asistované reprodukce v Praze, ať mi napíší. díky.