CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
holky,kdepak máme Páju?
vite co nesnasim..kdyz vysvitne slunce a ja vidim jak tu mam vsude ten prach ☹ zkusila jsem s tim bojovat stazenim zaluzii, ale pak jsem prohrala, vzala hadr a uz jsem tu uklizela..a je mi trosku lip kdyz vim, ze je to otreny ... jsem dobrej blazen, co? 😀
ůlenda,tak to jsme měli stejnou aktivitu.Taky jsem tu běhala s hadrem a bojovala s prachem.ještě na mě čeká prádlo v pračce.Chjo,samo se asi nepověsí. 🙂
To já s peachem jsme kamarádi.Stejně když ho otřu,tak tam zachvíli zase je,protože se vedle pořád něco dělá a práší,takže si stím hlavu nelámu.K nám stejně nikdo nechodí,protože by si neměl kam sednout.Jedině na rohovku,ale tu mám stále rozloženou,ani na zem by se nevešly 😀
Já mám na vyžehlení jenom pár útěrek a pár triček,komu to mám poslat? 😀
Lenda01.....tak já si to zatím nechám u sebe,až se k tomu dostaneš pošlu 😀
A Pája pořád nic.
Holky já fakt špiním, zdálo se mi to už prve, ale měla jsem červený kalhotky, tak jsem si vzala modrý a fakt špiním.
Majka43.......to bude spotárkama,zkus ještě jiný 😀
Já nikdy nešpinila, vždycky jsem to dostala až tři dny po vysazení léků.
Majka43.....ale někde se píše,že to nic není když špiníš,prej to je dobrý začátek
Tak co Pája,víte něco o ní? 😲
Lenda01.....už jsem si ohryzala všechny nehty,ta je ale hrozná,kdo to má vydržet.Stejně nám řekne že je těhu.
Lenda01......co jí zdrželo?A jak seš na tom ty?

lenda,třeba budšmít příležitost o těchhle vánocích. 😉