icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

dasty79
autor
14. pro 2010

@lenda01 - vidíš a a tys to chtěla vzdát a nejít na KEt - pamatuješ???

Holky vy jste těhulky - to je paráda,mám z vás radost a ukápla mě slzička 🙂

@skol - ahoj - jak ty bojuješ?

zdravím @kesinkaa -tobě ty týdny krásně naskakují 🙂
A se Sanusem Pce jsi měla pravdu - je to tam super 🙂
Doufám,že nám Śárka brzo pomůže a taky se dočkáme.

Dnes se mě zdálo,že se mě narodily dvojčátka - 2 holčičky....
to mě pěkně hrabe 😀

madlina
14. pro 2010

@lenda,večer hodím svoje testíky.jedno chvíli jsem měla pěkně nahnáno.Hodili mi docela slušnou houpačku.

lenda01
14. pro 2010

@madlina krev mam ve ctvrtek..to uz ani nedospim jak budu nervozni 🙂
@dasty79 no to mas pravdu..ja uz to tu skoro vzdavala a oni pritom eskymacci jsou bojovnici nejvetsiiii 🙂

nemely jste to se mnou holky ted lehky, ale diky moc vsem, ze jste me podrzely 🙂

lenda01
14. pro 2010

@madlina no toho se bojim.. aby tam treba zitra nebyl jen duch nebo uplne snehobilo ☹

majka43
14. pro 2010

@madlina Určitě jsi krásně monitor poprskala. Zatím moc potichoučku děkuju, ještě pořád se klepu.

lenda01
14. pro 2010

@majka43 to ja taky kdyz jsem drzela ten testik, tak jsem brecela a klepala se... do ctvrtka to stejne budou pro me muka 🙂

madlina
14. pro 2010

@lenda,jestli dobře počítám,jsi dneska 11.den po KET.Tak to už ti ji nikdo neodpáře.Neboj.Ale klidně testíkuj dál.Já testovala ještě než jsem jela na krev.Takovej jsem cvok. 😉

majka43
14. pro 2010

@lenda01 No a u mě až do pátka, hlavně aby sílily. Čárky naše zlatý.

kessinkaa
14. pro 2010

@dasty79 no naskakuje to,bleskovou rychlostí 😀 .Jsem ráda,že jsi u Šárky spokojená 😉

madlina
14. pro 2010

nedalo mi to a mrkla jsem na svoje testy.

@majka,jestli tě to uklidní,tak jsem 10.den měla ducha.A každým dnem to bylo lepší a lepší.

@lenda.ty máš 11.den takovou dálnici,jo? No to jsi lepší než já.Že by dvojčátka? 😀 😀 😀

lenda01
14. pro 2010

@madlina jsem dokonce 12.den a testit budu taky i ve ctvrtek nez pojedu 🙂
@majka43 neboj se nic, za par dni tam budeme mit dve nadherny dalnice 🙂

majka43
14. pro 2010

Už zase špiním, je to v kelu.

madlina
14. pro 2010

@dasty,Šári je skvělá a určo vám pomůže.

lenda01
14. pro 2010

@madlina juuu dvojcatka, to by byl sen 🙂

madlina
14. pro 2010

@majka,jestli je to jen trochu,tak to nemusí nic znamenat.

majka43
14. pro 2010

Jdu ležet.

lenda01
14. pro 2010

@majka43 ne ne ne, vcera si sama psala, ze si cetla ze je to dobry znameni... ted zadny nerviky 🙂

majka43
14. pro 2010

@madlina Je to víc než včera.

skol
14. pro 2010

tygr: to si piš, leden je náš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dasty: ahoj, no jak bojuju, dnes jsem si píchla poslední injekci menopuru a v pondělí jdu na kontrolu, kde mi doufám štěpán řekne..že tam je folíků minim. na paterčata a pak hned IUI a začátkem ledna hlásím //🙂

madlina
14. pro 2010

@majka,zachovej klíííííd.Natáhni se a jak píše lenda,žádný stresy.Dopadne to tak jak má.

madlina
14. pro 2010

@skol,držím palečky a těším se na leden.

skol
14. pro 2010

no holky..upřímně, nejsem zas tak statečná jak se navenek snažím působit..mám hrozný strach, že mi v pondělí v Sanusu řeknou, že zase nic..hrozně se toho pondělka bojim...moje nejlepší kámoška mi minlý týden řekla že je těhotná..za ty 3 roky co se my snažíme o mimčo ona už čeká druhý..tak vám mě to tak vzalo, moc ji to přeju,ale už bych taky ráda měla rodinu

skol
14. pro 2010

madli: díky

lenda01
14. pro 2010

@skol neboj se nic.. foliku tam bude hafo a IUI se zadari a v lednu se budeme tesit z tvych dvou dalnic na testiku 🙂 budeme ti tu vsichni drzet pesticky... s tim mimcem kamosky uplne vim co prozivas.. ja to mam takhle se svagrovkama.. jedna uz mimco ma a druha je v ocekavani a nam se stale nedari... teda nedarilo 🙂 hlavne se nenervuj, to fakt nepomaha.. koukni na me.. za ctrnact dni od transferu jsem stihla napict patnact druhu cukrovi a jeste jsem chodila pomahat mamine... uplne normalne jsem fungovala a vyplatilo se 🙂

madlina
14. pro 2010

@skol,taky jsem se tentokrát vykašlala na nějaký extra ležení a nicnedělání.Polehávala jsem ale jinak jsem fungovala normálně.Ono to ani jinak nejde když máš doma takovýho čertíka jako my.

skol
14. pro 2010

lenda, madli..díky za podporu, mě štve, že ani k tomu IUI nedojde, že tam opravdu není ta šance že by to mohlo dopadnout...jen furt čekám jeslti folíci rostou,pak se dozvim že nerostou a takhle je to už třetí měsíc...a nevím proč, před tim vyrostl sice jen jeden,ale byl tam. ale ted jsem měla zvýšený dávky clostilu a nic a tak se bojim co ty injekce jeslti zaberou..

ale mám z vás holky dneska radost jak to tu těhulí🙂

evaav
14. pro 2010

@lenda01 -super,určítě už to bude sílit moc ti to přeji,no snad vás holky naše budu brzo následovat kéž by 😉
@majka43 -u tebe nápodobně mám radost,že tu máme zase po nějaké době ty dálnice super,super.

lenda01
14. pro 2010

@skol jo je to jak si rikala ze sis se s dr. smala tomu, ze si pripadas jak na houbach, vid? ty se ptas rostou a on rekne nerostou 🙂 .. hele ale neboj se nic... ted se to tu prolomilo a treba se nam holky zacina blyskat na lepsi casy... v pondeli si umackam pesti jak moc ti je budu drzet 🙂 ja tem tvym folikum verim ... bude to pekna uuurodicka 🙂
@evaav evi ani mi nemluv, stale tomu nemuzu verit... celou dobu jsem myslela na to, ze me se snad nikdy nepostesti videt na testiku dve // a ejhle tam byly... jen doufam, ze budou takhle krasny i zitra rano a ze budou treba i hezci 🙂 a ty pekne privolat mrchu a pak sup s manzou na to 🙂

evaav
14. pro 2010

@lenda01 -no my už jsme s manžou byli na tom už dvakrát,ale zatím to byl asi tríning jestli vše bude fungovat 😉 23.12 jdu k doktorovi a pak bude větší snaženíčko pkud nebudu vyflusaná z práce,ale snaženíčko vydžím 😅
@skol -neboj bude úroda to uvidíš,já na poslední kontrole po laparce jsme koukali co najednou mám folikulů na každé straně jen kdo ví jestli tam bylo nějaké vajíčko 😒

lenda01
14. pro 2010

@evaav snazenicko musis vydrzet i kdyby si pak v praci mela usinat 😀 sama preci vis co je dulezitejsi.. jestli mimco nebo prace 🙂

Strana