icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

lenda01
18. pro 2010

@rvasata myslim,ze s ni se mluvit da a ona ti ty testy zaridi kdyz zjisti ze vubec zadny nemas... protoze argument, ze kdyz si jednou prirozene otehotnela tak je vse ok a testy nepotrebujes je preci blbost...

rvasata
18. pro 2010

@aja75 Dr. z Pardubic dělala ten KET proto,že tam měla svoji pacientku tak vzala i mě a to byla náhoda.Ta její pacinetka totiž špatně v Pardubícch při odebírání vajíček usínala tak jí museli převést do HK a dát narkozy a tady měli samo i embryjka tak jí je tady zavedli a zbytek si převezla do Pardubic.Tak proto vzala i mě rovnou

lenda01
18. pro 2010

@rvasata nebo treba rozjedes lecbu v Pardubkach, ale KET ti udela v HK aby nemuseli prevazet embryjka..

dasty79
autor
18. pro 2010

🙂 Já v arletě taky bezhlavě šla do 2.IUI a IVF a teď se změnou CARu jsem si řekla,že si to v novém CARu vydupu - máme na různý vyšetření nárok!A nechci jít do dalšího IVF bezhlavě!!!!Ale u Šárky nebylo potřeba si nic vydupávat - ta hned nabrala krev,stěry - na různý potvory....a teď ta imunologie a genetika!A hned se to sype - krev dobrá.
Ale ty stěry - chlamydie - takže hned atb!No a teď na imunologii - další problém = další léčení.
Takže tohle jsou jen prkotiny a určitě je lepší zjistit,jeslti je vše ok,než platit zase 20.000 IVF ...
Sice se furt na něco čeká -ale snad tím čekáním se dočkáme i mimíska a teď to vidím i pozitivně 🙂
Takže @rvasata - doporučuju Šárku - začne se zajímat o PROBLÉM - ne o to,ať hned jdete do dalšího IVF a
má prachy.....Zavolej tam - jsou tam teď do 23.12. a uvidíš,že tě brzo objednaj a prober to s ní!!!
My máme Arletu asi 30km,HK asi 35 km -ale jedem přes HK do Pardubic a zatím vím, že děláme dobře!

@majka43 - Tk tamten přítel za to nestál - když měla takovejhle názor!
Ale tento za to stojí - šel do toho s tebou, i přesto,že seš starší a i přesto,že
musíte na IVF - važ si takovýho chlapa!!!!Takových moc není!!!
Dej mu teď jen čas.....Vánoce to spraví 🙂

rvasata
18. pro 2010

@lenda01 To už vím taky.Jsem na tom měla trvat hnedka.Mám jen UTZ a to je vše prý O.K no nevím,nevím.Při Ketech kromě UTrouše jsem nic nebrala a to mě přijde rpsotě taky divný

lenda01
18. pro 2010

@rvasata no ja taky vsude cetla ze pred KETem pichali Pregnyl a tem ja taky nemela.. jen prednison, estrofem na sliznici a utrogestan...

dasty79
autor
18. pro 2010

@rvasata - já taky přiroeně otěhotněla a proto se ve mě dr. "pitvá" a snaží se najít příčinu
a vyléčit to - než mě bude posílat do dalšího IVF 🙂 U ní je fakt vidět,že jí nejde o prachy,ale
o pacientku 🙂 A to se mě u ní líbí!!!!to o Arletě říct nemůžu - tam žádný vyšetření,jen IUI
pak zas 3.měsíce zkoušet doma a pak zas další IUi a zas pauza -ale na co furt čekat?????

rvasata
18. pro 2010

@dasty79 Asi máš pravdu.Ty stěry a tak to je cytologie???Já se v tom nevyznám

rvasata
18. pro 2010

@lenda01 je tak pregnyl mi píchla a prednison ne.Prý je to zbytečný,ale já ho chtěla tak prý je to zbytečný dáva se jen před ET,což mě přišlo divný,ale hádat se neubdu

rvasata
18. pro 2010

@dasty79 Takto je pravda,když člověk jde do centra tak už čekal dost dlouho a ono pořád čekat a čekat a čekat je dost vyčerpávající.Radši budu čekat na testy než-li zkoušet a zkouše a prd z toho.Peníze taky nekrademe.

dasty79
autor
18. pro 2010

@aja75 - já jedu k Šárce v pondělí - přišly nám výsledky z imunologie - tak ať to zkoukne a nasadí léčbu manžílkovi,ať se můžem přes svátky pěkně snažilkovat 😀

dasty79
autor
18. pro 2010

@rvasata - cytologie - se dělá 1x za rok - to mě dělá můj obvodní gynekolog.
Ale tyhle stěry - jsou navíc - málo kde je dělaj - protože jsou drahý.....
Je to na chlamydie,toxoplazmu,.....je toho hodně a člověk může mít problém
a ani o něm neví a z utz se to nepozná.Pak se to přeléčí atb a je to....
Znám spoustu holek,co jim takhle něco našli ....
V po určo zavolej Šárce -jsou tam do 23.12 dopoledne.

kkoberova
18. pro 2010

@dasty79 nevím prostě mě objednali a řekli že je to podle toho kdo bude mít čas,,, ale u doktora se necítím moc dobře, celý život chodím k paní dr.

kkoberova
18. pro 2010

Holky prosím ještě dotaz,, sanus v PCE je tam v poliklinice??

majka43
18. pro 2010

@dasty79 Chlamidie se stěrama poznají jen ne 60% z krve na 100% oni tu krev brát nechtějí, protože je to moc drahý.

majka43
18. pro 2010

@kkoberova Chlapi jsou lepší.

kkoberova
18. pro 2010

@majka43 no já měla chlapa v 15ti a nenašel mi náběh na rakovinu děložního čípku, hned jak jsem díky tchýni změnila dr tak jsem šla na operaci, takže v nich nemám důvěru

aja75
18. pro 2010

Holky to mě dr.na ty chlamýdie brala někdy před 3 roky když jsem měla pořád ty mykozy a bylo to v pořádku a brala mi krev na ně.A ted když jsem chtěla znova na podzim při prohlídce tak mi řekla,že nemusí znova když mám stálého partnera tak nevím jestli by dr v sanusu radši je udělala znova.

rvasata
18. pro 2010

@dasty79 Aha a ještě za tyhle testy a genetika,imuno a ta se něco platí??Nebo to jde na pojištovnu???

majka43
18. pro 2010

@rvasata Jde to na pojišťovnu, ale třeba genetika jenom jednou za život. Jinak to prý stojí 14000 to mi řekli v Repromedě.

tygr21
18. pro 2010

Zdravím,
Rvas......my taky přemýšlíme o Kostelci,známá tam chodí taky a je spokojená.

rvasata
18. pro 2010

@majka43 AHA,to jsou mi ale ceny.No uvidíme.Kdybychom si to měli platit,tak bohužel.to prostě nemůžeme

rvasata
18. pro 2010

@tygr21 Ahojda,však vím...já sjem se ještě k sousedce nedostala a to bydlí 10 kroků ode mně.Fakt hrůza

tygr21
18. pro 2010

Rvas.....a kdy dotoho půjdete?Já už se těším na další bojování

evik31
18. pro 2010

ahojky holky zdravím

@kkoberova ahojky a vítám tě 😉
@majka43 tak jsem to zase propásla ,no jo mám toho ted moc pomalu se za všeho vyhrabáváme,ale už je to lepší tak doufám,že bude i rok 2011 taky lepší a štastnější 🙂
jinak si nemyslím,že je úspěšnost v doktorech,prostě když to tělo nechce,tak to nepříjme i kdyby to byl sebelepší doktor
samanta moc držím palce at se u tebe bobískovi(bobískům) líbí 😀

tygr21
18. pro 2010

Koupili jsme dlažbu do kuchyně,tak to spekulujeme,jak to bude vypadat.Tak jsem si včera vybrala stromek.Smrk stepilý 150cm za 365kč.Pěkne.jAž bude doma vyfotím

evik31
18. pro 2010

@tygr21 no vidíš tak to už se pěkně zabydlujete cooo 😀 kdo má dlažbu tak už bydlí 😀

tygr21
18. pro 2010

Evik31......to jo,vyfotím jí a zhodnotíte.To už bysme to mohli stihnout.

dasty79
autor
18. pro 2010

@rvasata - za vyšetření na imunologii a genetice se nic neplatí.Jen to čekání je naprd 😒

@aja75 - chlamydie a jiné potvory se mají vyšetření opakovat,můžeš to chytit na wc,v bazéně, při styku,atd.
Mě je 1x vlastně dr. v Arletě taky udělal,ale o to jsem si řekla - a už tam to bylo 1x pozitivní,dal
mě atb a tím to haslo.Po delší době jsem se dozvěděla,že měl zakázat snaženíčko.
Samozřejmě jsem ihned otěhotněla a pak potratila.....
Může to být souhra náhod,ale i můj obvodní gynekolog si myslí,že
nebyli doléčený ty potvory a jen lehce zaléčený a tím se podařilo otěhu
a pak .....

@kkoberova - jo je to na poliklinice v té nové oranžové budově kousek od Billy 🙂

evik31
18. pro 2010

@tygr21 to víš ,že ti ji zhodnotíme 😉 ,ale určo bude supéééééééééééér 😅

Strana