CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Lintea.....moc gratuluju,to je perfektní,tady se to těhulí.
Skol......mě tam ta polička nešla,ale přišel mladej z práce a už tam mám všechny.Ted všechny věci musím dát do kuchyně do skříněk.
lintea: páreček,jo, tak to gratuluju🙂
Lenda: do včerejška mi bylo fakt šoufl, boleli mě hrozně prsa, bylo mi divně od žaludku, byla jsem nafouklá..mluvila jsem včera s Dr. a říkal že to je těma hormonama, vždyt jsem si skoro 14dní píchala injekce a pak ten ovitrelle taky udělal svý, že na těhu příznaky 5dní po IUI je to fakt brzy...no dnes už mi bylo líp, je znát že ty hormony vyprchávaj z těla..ještě týden a uvidím na čem jsem..ale už bych se k vám těhulím taky chtěla přidat ☹ ☹
Lintea, ted koukám, ty už si ve 20.tým týdnu...to je mazec,to to letí, pamatuji se, že jsem se sem přidávala do diskuse a ty si hned krátce oznamovala těhu...fakt to letí
poslední dobou se tu ty // čárky hlásí jak na běžícím páse...tak doufám, že nepřetrhnu řetěz..🙂
Skol.....nic trhat nebudeš,my to holkám ještě ukážeme,jak to umíme,že? 😀
Jdu uklízet do skříněk stádo hus,snad se my nerozběhnou.
Všechny zdravím
Rvas.....a to až tam půjdeme,musíme si tam zavolat,nebo tam můžeme normálně přijít.A nějaký papíry nebo něco?

@lintea tak to moc gratuluji 🙂