CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Krásný večer holky,jak je?Mě chytnul zub tak jsem nadopovaná práškama ☹
ahojda děvčátka po tom včerejším iUI jsem jak po operaci spodek mě bolí...a dr. říkala že máme dnes pokračovat ve snažení ale to prostě nejde ☹ je to normální???
ahoj holky..dva dny vás nestíhám dočítat a tady je další těhule, dasty: moc gratuluju, dodáváš mi hrozně naději, že i po takhle dlouhý době se dějí zázraky.
Holky, když to tady čtu, jak tu jedna za druhou hlásíte // mám slzy na krajíčku, to je paráda, jak se to tu rozjelo a na druhou stranu mám hroznej strach..moc se bojim, že právě já budu ta u který se ty zázraky nedějou..ach jo, chce se mi z toho brečet, no ještě pár dnů musím vydržet než budu testit.
kiara: ty první dvě IUI si nepamatuju jak mi bylo, ted před silvestrem jak jsme byli tak ne, že by mě tam bolelo, spíš to bylo citlivý
Lenda: díky za povzbudivý slova, doufám, že vám na konci příštího týdne taky nahlásím //.
holky děkuju,ale ještě nic nemám potvrzené - tak zatím potichoučku 😕
@rvasata - jo přirozeně - prostě jsme zaléčili vše co bylo potřeba a do toho vánoční pohoda a vyšlo to 🙂
Ale na utz jdu až koncem ledna - takže dlouhá doba.....
@madlina -taky si myslím,že když jdeš na nt screening,že tripply nebudou potřeba 🙂
Ty stejně ve většině případů vycházej špatně....
@skol - jsi na řadě kočko 🙂 Koncem týdne budeš hlásit // , věřím tomu 🙂
Věř tomu - je přece začátek plodného roku 🙂
@dasty79 děkuji
jinak zdravím držím palce všem čerstvým čekatelkám,ale vůbec nejsem v obraze nestíhám dočítat,dnes jsem byly od rána do ted pracovat ve sportovní hale a mám toho plný kecky a zítra tam jdu ráno zas sice už jen do 3,ale pak mám zase noční takže zase asi nebudu stíhat,ale vidělaly jsme si dnes 10 000,- což je pěkný odečtly jsme náklady a zbylo nám hezkých 6000,- a jkeště něco vyděláme zítra tak aspon se hned líp šetří na hradec a na servis auta,tohle si za den v práci nevydělám sice to je někdy honička ale dá se to
takže ted si jdu padnout do postýlky,ale aspon pozdravit jsem vás stihla 😀
tak snad zítra stihnu nakouknout na dýl 😉
Dobré skoro poledne holky, kde jste?
Majka43.....já jsem tu,ale né nadlouho,jdem zprovoznit sporák a myčku,až budu mít čas,kouknu
Majka43.....to mě mrzí s tou prací,ted to je hrůza,najít novou.
Všechny zdravím.
Majka....a jakou máš pračku?

@dasty79 no to je kvuli tomu makru, proto je to rozmazany, ale to vubec nevadi, protoze ty dve // tam videt jsou a jsou pekny 🙂 jupiiiii