CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Já tam dneska v jednu psala a ve 14,15 mi přišel email, že si to přečetly, tak uvidím, kdy odepíšou.
Hele až ti odepíšou, tak se teprve můžeš rozhodnout, jestli to chceš, nebo ne.
Holky,vy jdete ted na transfér,my asi v únoru.Ještě jsme se nedohodli kam půjdem.My jsme měli taky bramboračku a řízek ze včerejška a dnešníma bramborama.Musím zítra na nákup,abych něco mohla vařit.
Ještě se zeptám koho můžu vidět v Sanusu v hk?
Majka.....tak to budu držet palečky.
Čumím na Prostřeno, dneska je to teda síla.
Ahoj holky, tak dneska jsem byla v sanusu na krvi byla ssmozřejmě negativní tak mě píchli agolutin daly recept na prášky a teď už musím jen čekat na MS a pak znova na IUI 😒
JINAK VŠEM PŘEJU AŤ SE DAŘÍ JAK JEN NEJLÉPE TO JDE 🙂 😉 😎
Krásné ráno holky,jak je?Já mám nějakou depresi,stesk.Nic nevychází,práci nemám ☹
@rvasata Tak tvůj anděl je Muriel. Napíšu ti formulku a tu si opiš a dej pod polštář. Ještě si jí třeba dvakrát přečti než půjdeš spát.
Murieli, Murieli, Murieli pomoz mi najít práci, kterou bych chtěla dělat. S láskou a světlem, láskou a světlem, láskou a světlem.
Možná si myslíš, že je to blbost, ale já si to dala pod polštář a druhý den mi přišla SMS, že se mám přijít domluvit, jestli chci nastoupit. Jenže já ještě marodím, tak si zase přeju, aby zatím nikoho nehledali a čekali na mě.
Já tu knihu dostala k vánocům, tak jsem to chtěla zkusit a ono to vyšlo, kéž by to tak vyšlo i s mimčem. To přání uprostřed si můžeš měnit, podle toho co si přeješ. Mě k tomu dovedla kamarádka ze školních lavic, ona už dneska je hodně daleko. Má už i mistra reiki a léčí lidi.
Kde dneska všichni jsou? Asi v práci? Nebo spí?
Tady fakt nikdo není a já už mám pračku doma. 😅
Majka.....já už jsem tady,lítala jsem po městě,kvůli práci,ale bez ůspěšně,tak ještě zítra.Už máš pračku?a co,dobrý?zajídíš jí?Já bych taky chtěla nějakou formulku,jsem váhy

@majka43 No nepsala,myslela jsem,že už je pozdě.Já jdu vlastně už na transfér za asi 14 dní,tak to by nepomohlo-a než to dojde.Právě jsem si to uložila,že bych to pak skusila,ale raděj aby to konečně vyšlo.Já ti nevím,to asi už je narychlo,né?