Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Lenda.....to špinění určitě nic nebude,snad se víc zavrtal,bude to dobrý.Zavoláš radši?
Kackys.....vítám tě mezi náma.
Majka.....tak co ty naše servírko,je to dobrý?
Lenda....tak se drž a nepřepínej se
Lintea.....a jak ty se cítíš?dlouho si tu nebyla
Ahojda,
včera jsem tu nebyla tak jsem teď v rychlosti dočetla.Byli jsme včera na horách.Sisce se vyskytli menší komplikace ale nakonec jsme to zvládli.jsme dorazili na místo,jdem se nahlásit do půjčovny lyží,že máme zamluvenou školičku pro děti a na dveřích byla cedule,že je pro nemoc zavřeno.Jsme mu teda volali jestli přijde aspoň instruktorka a on se začal omlouvat že nám zapoměl zavolat že to padá.No tak jsme s dětma blbli na svahu sami,dali jsme si párek v rohlíku a jelo se domů.Ale počasí nic moc.Byla mlaha a mokrej sníh.Ale i tak se děti vyblbli.
@dasty,určitě si necháme říct co to bude.Aspoň budu mít víc času se srovnat s tím,když to nebude to co si přeju.Doufám že se nám miminko ukáže.U Adélky jsme to taky věděli.
@lenda01,krásná fotečka.Gratuluju.Doufám že špinění je pryč.
Jinak jsem dneska 11+3tt ale podle utz je mrňous o 5 dní větší.
Termín máme 27.7. a 1.8.
Tady taky prší a je hnusně.
Holky,jestli máte myčku,jak často mejete.
Ahoj holky.
@skol - to mě je líto,ale určitě to v lednu vyjde 🙂
@lenda01 - tak už nešpiníš????? ☹ Určitě to byla jen nějaká cévka.Pusť si nějakej filmeček a relaxuj a nech se obskakovat 🙂 a uvidíš,že to bude dobrý 🙂
@madlina - tak ať máš v bříšku, to pohlaví jaké si přeješ 🙂
@tygr21 - já vařím ob den a pouštím myčku 2x za týden,
jsme 2,takže než se naplní, tak to trvá.Ale musím mít
spoustu hrníčků a talířů a lžiček,.....
@aja75 - tak jaro bud plodný určitě.Třeba to tak má být 🙂
Lintea a Dasty......já požívám hlavně hrníčky.Děkuju.My sme taky 2 a myli jsme v pondělí?cca.
A jak je u vás?
Děkuju milé myčky 😀
Madli.....a co fotečky?
Madli....jo z Vánoc
Madli.....taky ti něco posílám: http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale...
ahojda holčiny...dneska mě začaly bolet prsa ☹ min měsíc bě bolelo jen břicho na menzes ale prsa nebolely a ted teda břicho nebolí ale zas ty prsa ty mě bolely dříve asi naposled v listopadu než mi píchli pregnyl od té doby prsa nebolely ...boože no testit budu až příští týden ve středu...jestli to vydržím no to dřív asi dostanu ms
Kiara.....ted jsem mimo obraz,ty seš po čem.
Holkyyyyyyy 😲
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, včera mo to tady zabral manžel
@lenda01 tak jak to vypadá