CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Zdravím.
Sissi......nevím co je myom,ale určitě se to zlepší,co ti řekne dr.
Jinak ráno jsem se probudila a mrcha tady ☹ ,škoda,domácí snažení neúspěšně,achjo ☹
ahojky holky.. sice pres noc spineni ustalo a tak se mi do HK ani nechtelo, ale pak jsem si pro sichr s manzou do HK zajeli a nastesti tam mel ambulanci primar Stepan a tak me prohledl a rekl, ze to vypada dobre a napsal mi jeste Ascolutin... tak jsem trosku klidnejsi i kdyz opet spineni zaclo, ale to je asi opravdu po tom vysetreni.. kazdopadne tenhle tyden zustanu lezet abych nic nepokazila...
@kiara81 ne ne k Humlovi nechodim, ja chodim k primari Stepanovi, ale Huml mel pres vikend sluzbu v Sanusu...a jak se citis ty? Jeste drzis a netestis? 🙂
Lenda......vždyt jsem ti to říkala,že to špinění nic neni,odpočívej
Také zdravím.Jo Dasty jaro plodný..Uvidíme. 😉 tygr já dnes taky ms ale nevím jestli to bude ms ted nic a jsem 18 den cyklu což je na ms teda brzo uvidím jak dál jinak naklušu k dr.normálně mám cyklus 26-28.Ještě vydrž však už půjdeš do boje né? 😉 lenda tak doufám,že jsi už u dr.to bude v pořádku ale pro sichr radši jít k dr. 😉 My jdeme na chvilku ven je tam hezky vůbec to nevypadá na leden.
Jé lenda tak to je dobře a opravdu lež .
Ahojda holkiy moje zlatý.Od čtvrtka děláme okna a katastrofa.Ty debilové je udělali menší,takže bude sleva.Zedník (díky bohu bratránek měla teda víc práce a makal až do teďk a avršek stejně nemáme hotový) a když nasadili všechna okna tak jsme zjistili že z venku jsou jiný než-li jsm chtěli.Takže pokurvili vše,co mohli 😠 😠 😠 😠 .Jediný,co je super,jsou zednický práce a ty jsme si dělali sami.Takže dole,kde bydlíme máme hotovo můžou přijet položit parapety a vrch ten uděláme a parapety položí bratránek.No můžu Vám říct,bordel,prach a jsem hotová
@sissi6 ahojky .. jj presne tak to je ET je transfer cerstvych embryi a KET je transfer rozmrazenych
@rvasata no potes koste.. tak to ti nezavidim ☹ ale presne vim co prozivasm nam tenkrat take vyrobili mensi okna ale oni ty maly okna odvezli a vyrabeli okna nova..takze jsme znovu mesic cekali ☹ jj ty firmy jsou jedna lepsi jak druha ☹
Ahojky holky, zítra mám první schůzku v sanusu,, řeknete mi co nás na první schlzce všechno čeká?
@paja1 jsi moc hodna dekuji 🙂 byla jsem silene rada, kdyz jsem tam videla svyho doktora, je to hnedle lepsi pocit 🙂
@rvasata no to jsou radosti.. a pak si neco objednej a nech udelat kdyz nemas v nicem na nikoho spoleh ☹ doufam, ze va daji slevu i na to, ze jsou uplne jiny nez jste chteli ... ja se citim asi fajn.. bricho me poboliva, ale to rikal, ze je v tehotenstvi normos, takze se tam mimco asi jen roztahuje 🙂
@lintea jj jsem taky rada, ze to neni nic vazneho..ufff 🙂 a v ten ascorutin doufam taky...
@lenda01 No hrůza,ale naštěstí to bratránek zachránil.Vypadají i tak pěkně.Zlatý ručičky 😀 Slevu dají za menší okna a zítra budme jednat o jiném designu a těch víc zednických pracech a materiálu.Výhoda je,že držíme peníze 😀 .Jinak břicho bolí to je normoš.Roztahuje se děloha pro miminko
@rvasata jeste ze mate v rodine sikovnyho zednika, na remeslniky se clovek v dnesni dobe moc spolehnout nemuze ☹ ten neporadek ti nezavidim ☹ my delame dva roky pudni vestavbu, takze nam se tu prasi vzdy, kdyz manza nahore neco kuti... tak at vyjednavani dobre dopadne a pak nam dej vedet, jak jste pochodili 🙂
Zdravím,
Rvas.....my jsme taky dávali nový okna,okorát že jedno okno,tada spíš ta díra,je menší než to druhý,takže mladej tu díru musel asi o 10cm zvětšit,taky hrůza.
Kkoberová....tak jak ti to dopadlo?

@sissi6 Hele dej si do vyhledávače Myom v děloze, je tady takový téma, tak se tam určitě něco dočteš. Já četla jenom začátek a jedna holka tam psala, že se přitom nedá otěhotnět.