CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@lenda01 no já měla tlak tak kolem 100/60 tep 100-120 mám i totiž bušení srdíčka...no píchli mi do žíly lék aby mi vavola tu stresovou chvíli kdy jdu k zemi...no v leže dobrý jen tep se zvyšoval a pak mě pomalu zvedali do stoje a už v polovině jsem cítila přesně to co normálně když to na mě jde...v tu chvíli jsem měla ten nízký tlak...a tep hodně vysoký k tomu tlaku no ale já nemůžu otěhotnět a být těhu ☹
@na_aty
@kiara81 no ale i tech 89 je dost, ale hlavne kdyz by ti to dostali nekam do normy aby si mohla vesele tehulkovat... 🙂 jak se citim ja? u me je to jak na houpacce ☹ chvilku nahore a chvilku dole ale urco vim, ze az budu vedet, ze se blizi transfer bude mi hnedle lip.. ted mam bobky z ty kontroly co bude pristi stredu.. mam strach co se tam dozvim... ja uz bych chtela transfer treba hned zitra 🙂
dobre ranko 🙂 tak kdepak vas vsechny mam..? 🙂
@tygr21 hele ted tu ctu clanek a oni ty chilli papricky jsou fakt na to, aby se embryo udrzelo... precti si, je to zajimavy http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as... takze priste pekne papame vsechny feferonky 🙂
@majka43 hele ja zobala minule stejny co ty a byly fajn.. ale cetla si tam, ze se maji vysadit az po potvrzeni srdicka a nevadi ani kdyz je budes zobat i pak.. ja je minule vysadila s pozitivnim testikem a to bylo brzo.. ted jich koupim viiiic a budu zobat furt a stale 🙂
@paja1 jen 272,9km a 3hodiny 26minut 😀 tak musis pisnout hooodne dopredu 🙂
Já jsem teď dva dny špinila, myslíte, že to mohlo být, že třeba praskla ta cysta?

@hanysek.hanysek kdyz dorazi, tak hnedle dalsi snazenicko .. neni nic lepsiho 🙂