icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

hanysek.hanysek
4. únor 2011

@evik31 děkuji, ale nic z toho nebude.

rvasata
4. únor 2011

Zdar holky tak koukám, zběžně,že mluvíte o věku.Neříkejte,že jsem nejmladší.mě je 27 😀

rvasata
4. únor 2011

jo jinak vařím brambory a k tom brokolice s vajíčkem.a na zítra domácí knedlíky a falešnou svíčkovou a buchtu ke kávě.Zítra mi přijede drahá sestra tak ať se nabaští a večer dáme jednohubky,punč a americké brambory s dresinkama. 😎

evik31
4. únor 2011

@hanysek.hanysek ještě neházej flintu do žita
@rvasata ahojky kdepak ses toulala

evik31
4. únor 2011

@rvasata panejo vy si bužírujete a jak to s tebou vypadá co daší ivf a práce

rvasata
4. únor 2011

@evik31 zdarec zlato,tebe ráááda vidím

evik31
4. únor 2011

@rvasata nojono nějak jsem to v poslední době flákala

hanysek.hanysek
4. únor 2011

@rvasata mě bude letos 26let :o)

rvasata
4. únor 2011

@evik31 to je co.Holky máme 2 kousky u ledu 😀 a objednáváme se do Pardubek,už jsem byli objednaní,ale byla jsem nemocná a teďka manžel dovolenou nedostane a já se v tuto chvíli na to necítím.A práce?Pche nic,nic,nic,nic,nic píoslala jsem přes 30 životopisů minimálně a ozvali se 3.

rvasata
4. únor 2011

@hanysek.hanysek juuu tak nejsem nejmladíš.Ty jsi ještě mladší kůzle 😀

rvasata
4. únor 2011

@evik31 styď se.Ikdyž já teda taky 😀 😀

hanysek.hanysek
4. únor 2011

@rvasata jojo kůzle :o) s 11měsíčním prckem a čekající na dnešní menzes, ale stále nejde, asi se někde zdržela.

rvasata
4. únor 2011

@hanysek.hanysek ty máš takhle malýho prcka,jo?Tak to nejsem vůbec v obraze a toho máte normoš nebo po IVF??

hanysek.hanysek
4. únor 2011

@rvasata Podařilo se přirozeně. Nejdřív jsem byla na IUI to nevyšlo, a další měsíc se zadařilo přirozeně. No, byly jiné starosti, než řešit, že se nám nedařilo otěhotnět. A dneska čekám, jestli mrcha dorazí nebo ne.

rvasata
4. únor 2011

@hanysek.hanysek.tak to Ti přeju,aby mrcha nedorazila

evik31
4. únor 2011

@rvasata my už máme u ledu kulový takže my jdem rovnou do 2ivf

evik31
4. únor 2011

@hanysek.hanysek tak toby byldocela záhul takhle po sobě,ale radši tak hlavně,že to jde přirozeně

tygr21
4. únor 2011

@evik31 nevím jak tvýmu,ale na toho mýho pomalu ale jistě leze jaro

@hanysek.hanysek už se těším,až zjistíš //.

evik31
4. únor 2011

@tygr21 no můj manža má jaro celej rok,ale mě nějak chuti ubývá 😉

rvasata
4. únor 2011

@evik31 no my jsem sice mělli dost zmražený,ale jak je vidět k prdu.Ale nebudu na to myslet,dokud tam nepůjdeme a uvidíme

hanysek.hanysek
4. únor 2011

@tygr21 myslím, že nebudou dvě // fakt mě docela bolí břicho.

paja1
4. únor 2011

@majka43 Na mě to jde hrozně,opravdu mě ty hormony vždycky moc přidají.A tak uvidím bud budu dál přibírat-ráda a nebo na jaro hubnout,jak to půjde.

paja1
4. únor 2011

U nás ted taky taje,ale všera večer to byla nádhera,bydlím až nahoře(4patro) výhled na u vodu a zasněžené stromy,a chumelenice nádhera,jak v pohádce.Jo to se mi líbí,ale to tání a břečky.Já na dnes vařila koprovku i s masíčkem,a ktomu brambory a můj knedlík.A nejedli jsme to měla jsem u mamky rybu -tuňáka na řízek-nejlepší ryba.nedáme na ni dopustit.Můj ryby nemá rád,ale tuto si oblíbil i přes rok. 🙂

tygr21
4. únor 2011

@evik31 už to není,takový,jako ze začátku,asi pomalu stárneme.

evik31
4. únor 2011

@tygr21 asi jsme hodně nabažený za ty roky 😀 stárnem pomalu a s přehledem i když to strašně někdy letí 😔
@rvasata aspon jste je využily my ani to né,ale na druhou stranu nám zbylo víc peněz no jak se to vezme noooo 😕

tygr21
4. únor 2011

@evik31 a můžu se ještě zeptat,jak jste spolu dlouho,když jsme na tom stejně

lenda01
4. únor 2011

ahojky holky.. teeeeda to jste me potesily, jak tu dnes debatite..dalo to fusku vas docist 🙂 tak me 27, ale uz jen necele dva mesice, pak zas budu o rok starsi 😝 hruuuza jak to leti ... jinak my mame u ledu jeste ctyri eskymacky a uz ted se nemuzu dockat KETiku... 🙂
@hanysek.hanysek neboj se nic.. budou // a kdyz ne, tak treba budou myslenky jinde a zase se zadari prirozene 🙂 a jeste kdyz si tak mladoucka a uz mimco mas.. koukni na me... zadny mimco a to se o nej snazime od mych 25 let.. hruuuuza ... nehazej flintu do zita
@paja1 jak se citis mamino 🙂 moc na tebe myslim 🙂

tygr21
4. únor 2011

@evik31 my taky nemáme žádný eskymáčky a 3ho odběru se bojím.

evik31
4. únor 2011

@tygr21 to víš že se můžeš zeptat táhnem spolu 5 rok a z toho půlku jsme už manželé,někdo si řekne,že je to krátká doba,ale stím běháním po doktorech to strašně letí 😢

lenda01
4. únor 2011

@evik31 jeee tak to mate jako ja s manzou a nejvetsi sranda je, ze jestli si se vdavala 16.8.2008, tak to jsme se vdavaly stejne 🙂 u nas bylo 8°C, vitr jako prase a dest... na to ze byl v planu obrad venku, super pocasko.. nakonec jsme skoncili v obradce a i ta zadrahni oslava se nejak prezila 😀

Strana