icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

evik31
9. únor 2011

ahojky holky zdravím,dnes mám odpolko tak mám na vás chvilku času 😉
tak jak to s váma vypadá už mám někomu držet ty palečky nooooo 😀
@madlina to je teda už pořádnej macíček 😀

tygr21
9. únor 2011

Evik31.........@sissi6 jdu zítra na IUI.A někdo jde na krev.@paja1 @majka43 jdou dneska na kontrolu.Jenom já nic

na_aty
9. únor 2011

Ahojky... Všem, co jdou dnes na kontrolu nebo na nějaký výkon přeji, ať to dopadne co možná nejlépe... Svítí zase sluníčko, hurá :o) Je aspoň trošku veseleji, i když nachumelit by ještě asi podle předpovědi mělo...
Co budete dnes vařit k obědu? Já koupila včera květák, tak ho asi obalím a usmažím a uvařím k tomu brambor a bude to...

tygr21
9. únor 2011

Na-aty.........koukám,že tu jsme samy.Já dnes budu mít polívku,a druhý nevím.Květáček bych si dala,mohla bych se stavit? 😀

na_aty
9. únor 2011

@tygr21 jj, jasně...dala sem ho ovařit celý a byl docela velký, takže určitě by se na Tebe dostalo :o) Ty jsi také na neschopence?

evik31
9. únor 2011

@tygr21 tygr nejste tu samy,ale já u toho vařím než půjdu do práce a pořád my je nic moc ,ale je tu krásně slunce svítí ostošest 😀 jinak my máme dneska plněné bramborové knedlíky a sladkokyselý zelíčko k tomu

verry
9. únor 2011

@tygr21 Ahojky, tak se hlásím. Měla jsem po prvním IUI. A test negativní a krámy přišli.. ☹ Tak jdeme do dalšího, za týden. Snad bude uspěšnější 🙂 Ale jinak tomu zrovna dvakrát nevěřím. 😖

na_aty
9. únor 2011

@evik31 Mňam..můžu Ti to vyměnit za květák ? 😀

na_aty
9. únor 2011

@verry Ahoj, to mě mrzí... Já mám za sebou 3.neúspěšné IUI...máme pomalé spermijky...manžel tvrdí že,né, ale má to na hranici :o)) Pracuje jako řidič..takže povolání přímo nevhodné :o)).. Já mám po laparoskopii a vše bylo OK, takže to budeme zkoušet dál. Do Sanusu jdu 23.2.

evik31
9. únor 2011

@na_aty což o to já bych si ten květák i s chutí dala 😉

na_aty
9. únor 2011

@evik31 a já zase miluji sladkokyselé zelí 😉 Asi ho udělám o víkendu... už jsme ho dlouho neměli..Už frčíš dneska do práce?

madlina
9. únor 2011

Květáček bych si taky dala 😝 . U nás jsou kuřecí stehýnka s česnekem a bylinkama a k tomu rýže.

dasty79
autor
9. únor 2011

@lintea a lenda01 - díky 🙂

Holky tak ,jak jste dopadly na kontrolách?????????????????????????????????????????????

dasty79
autor
9. únor 2011

Já dnes vařila rizoto 😝

tygr21
9. únor 2011

@na_aty na neschopence nejsem,jsem bez práce na podpoře 😒

@evik31 plněný knedlíky,mnam,tak to abych se rozpůlila 😀

@verry to mě mrzí,ale příště se to povede,nám všem

Nechte si chutnat

lintea
9. únor 2011

Ahoj holky, tady se zase vaří 🙂 já dnes budu dělat šišky s mákem, manžel na ně má chuť a mě sladký jídla nevadí
jinak my frčíme zítra asi úplně naposled do Sanusu 🙂

majka43
9. únor 2011

Tak holky, cysta je pryč a už jsem vyfasovala prášky na stimulku. Tak teď jen čekat až dorazí MS, měla by tak za týden.

majka43
9. únor 2011

Pájo, Lendo a jak jste dopadly vy?

na_aty
9. únor 2011

@tygr21 tak to joooo.... tak odpočívej a nabírej doma síly!! 😉 Já práci mám, ale jsem tam od ráda do večera, v poslední době jsem pod takovým stresem a tlakem, že bych se na to nejradši vyprdla... ale stavíme, takže nemůžu...ale určitě mi tenhle stres moc nepomáhá... Ono vše má své pro a proti... 😉
@majka43 Super!!

tygr21
9. únor 2011

@majka43 no vidíš.Já taky čekám na ms,bud tento týden nebo příští

A jak ty dvě holky,třeba se tam potkaly

majka43
9. únor 2011

@tygr21 A pak jdeš do toho taky?

tygr21
9. únor 2011

@majka43 no že váháš,huráá

majka43
9. únor 2011

@tygr21 Tý jo, tak to budem těhulkovat spolu.

tygr21
9. únor 2011

@majka43 ty si myslíš,že vás vtom nechám samotný?

majka43
9. únor 2011

@tygr21 Já to nějak popletla a myslela jsem, že jdeš až v dubnu.

majka43
9. únor 2011

@tygr21 To je supr, že jdeš teď.

hanysek.hanysek
9. únor 2011

Holky jsou nějaké příznaky, když mám cystu? Poznám to na sobě? Kromě toho, že nemám menstruaci? Sem hrozně nervozní. K doktorovi jdu až v pátek.

tygr21
9. únor 2011

@majka43 tak jestli chceš abych s váma nešla,tak já nepůjdu,když mě mezi sebe nechcete ☹ 😀 Já už se těším

tygr21
9. únor 2011

Hanysek.hanysek...... 😲 až tak dlouho?já jsem cystu neměla,tak nevím

hanysek.hanysek
9. únor 2011

@tygr21 až tak dlouho? tomu nerozumím :o)

Strana