CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Takže sem se rozhodla, že odpoledne zkusím poslední test než půjdu zítra k lékaři. Budu 100% vědět na čem jsem. Takže dám potom vědět, chcete? :o)
tak jsem taky přidala jednu svatební fotku ať víte jak si mě představit. Nemám nic aktuálního, moc nefotíme...
Holky,nevíte jestli může Tymián uškodit v těhotenství?dnes jsem dala do jídla ale jen trošku a mám strach,abych tím něco nepodělala...Jsem v 1.trimestru.Nemám ho radči zkusit vyzvracet?
Sluníčko468......taky jsem něco našla.: http://www.vasedeti.cz/zdravi/bylinky-alternati...
Samanta001.......to jsi skoro stejně stará,teda mladá,jako mladší ségra.Moc ti to tam sluší.To já nemám žádnou svatební
Ženy prosím ještě, jaký si mám koupit ten test? Nějaká super značka kvalitní?
@hanysek.hanysek já se vtěch testech moc nevyznám.Když jsem si je kupovala,tak mě prodavačka řekla jakej chci a já jsem říkala že tomu nerozumím,tak mě nějakej dala.Ale čím větší citlivost,tím lepší
@majka43 tak pokusím se koupit ten. A teda já vím, že je citlivost 10 a potom 25, takže kterej?
Teď půjdu na bankomat zaplatit nájem a internet a nabít mamce mobil a sobě taky. Stavím se chvilku na květinku na drb a ještě do lékárny pro estrofen. Tak zatím, v pět jsem zpátky.

@madlina no už to nestihnu jdu se chystat do práce pracuji od půl 1 do půl 9 takže nejvyšší čas 😀 tak tu hezky breptejte a já si vás večer dočtu a třeba tu i někdo bude,tak zatím pááááááá 😅