CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@lenda01 Nic o něčem takovém neříkal. Tak nevím.
@sissi6 juu tak to jsem rada, zesi to z toho pochopila 🙂 takze OPU...musis byt v Sanusu myslim v osmu rano a musis byt nalacno (od pulnoci nesmis jist a pit). Dole na recepci zaplatis za odber atd. Pak pokud je to v tydnu se nahlasis dole v ambulanci u sestricek a kdyz ti OPU vyjde na vikend, tak se zahlasis v laborce. Musi s tebou ten den byt manzel, kterej mezi tim co ty budes na odberu da dole v laborce sperma, aby mohli vajicka hnedle po odberu oplodnit. Pak s tebou pujde sestricka nahoru do patra, kde si te vyzvedne sestricka co pracuje na sale a da ti andelicka a ulozi te do postele a tam budes jen cekat a cekat... pak si pro tebe prijde zrizenec ze salu, s nim pujdes pesky na sal, kde si lehnes, oni ti daji meric tlaku a pichnou oblbovaky a pak uz se jen vzbudis a bude te bolet bricho 🙂 je to tak otazka pul hodky.. na sale ctvrt hodky a pak se ctvrt hodky na to vzbudis... pak kdyz nejsou zadne komplikace te tam nechaji jeste tak hodku polezet a manza nebo nekdo si te musi proti podpisu vyzvednout. Stavite se dole v laborce, kde vam reknou kolik bylo odebrano vajicek a druhej den si budete volat jak se jim dari a popripade se dohodnete kdy bude ET. Pak uz frcite dom... Niceho se neboj, je to v poho, bricho boli jak pri silnejsi menstruaci mozna o chlup vic, to podle toho,kolik mas vajicek..kdyz je jich vic, tak bricho i vic boli...
Slyšely jste to ,o tý holce,co zavraždila novorozeně?Trest dostala 15let vezení,a prej to je moc!Nechápu to.My se o to snažíme xlet,ona si ho klidně zabije
@tygr21 Jsem to viděla, jaká pipka, jí nemohlo snad být ani 18let!!!!
Hanysek.hanysek......prej jí bylo 20.a 15let vězení se jí zdá moc.Já bych jí udělala přesně to,co udělala mimču
@tygr21 musíme to zvládnout 🙂 bydlím kousek od Náchoda. O tý holce jsem to taky slyšela, to je hnus.
@hanysek.hanysek myslím, že říkali, že jí je 20 nebo 21.
@hanysek.hanysek kde bydlíš?chceme udělat srazík,jestli seš pro.
Tygr souhlasím s tebou, vždyť by si ho jinej strašně rád vzal. Proč to tyhle krávy takhle řeší, když mají boxy, nebo je můžou nechat v nemocnici a ještě by udělali někoho šťastným.
Tak co,bude tu ještě někdo,nebo jdeme spát?

@lenda01 jééé Ty jsi to krásně do detailu popsala 🙂 , já jsem ráda, když to takhle vím předem, aspoň nejsem pak tak vykulená. A mohla by si mě ještě prosím takhle pěkně do detailu popsat jak probíhá OPU?