CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Ahoj holky snažím se Vás dočíst,ale to bych tu seděla do rána.Ted jsem přijela z práce a zítra mám ještě 12h.Ale pak až středu tak se to dá.Vidím ,že neuźahálíte.
Tygr21--teda ty seš pracant,klobouk dolů.Pořád dáváte byteček dohromady,že?To se pak zadaří uvidíš. 🙂
My jsme v práci měli zapékané těstoviny,vybírat si nemůžeme,máme jen jedno jídlo o víkendu.Ale nebylo to nejhorší.Tak jdu číst .Zatím pa. 🙂
Pája1.......nevím co tu chceš dočítat,když tu jsem sama.Byteček stále dáváme dohromady,nějak jsme se zasekli na obýváku
Dasty79 400kč je prd. Mě když teď nedopadne IUI, tak půjdu jednou na IVF a když to nedopadne, tak operace s tím myomem a to pak půl roku pauza a ten půlrok mě dost děsí.
@tygr21 tak aspoň budeš moct na další IVF a teď už to určitě dopadne 🙂
Na_ty užij si ples, ty vesnické jsou nejlepší 🙂
Kaira81 jsem kousek od nováče
Sissi6.......jenomže se bojím dalšího odběru,mě to stačilo předtím
Sissi6......poprvé mě bolela hlava a po druhé taky hlava a ještě mě bylo špatně.Co mě bude ted?
Tak se tu mějte a zítra.Jdu se koukat na kriminálku. 😔
Ahoj holky 🙂
Včera už jsem se večer věnovala manžílkovi 🙂
@tygr21 - jakto,žes byla včera večer sama?Ten tvůj měl noční v so?
@sissi6 - věř Haklovi,že ti pomůže 😉
@na_ty jakej byl ples?
To mě teda OPU nevadilo.Jen před OPU několik dní jsem měla hrozně velký břicho a pak poslední dny jsem se nemohla ani ohnout 😒 Chodila jsem jak stará bába -měla jsem docela dost vajíček.....
Ale jinak mě narkoza nic nedělala - jen mě po probuzení bolelo břicho -ale to mě dali něco do žíly a bylo to ok 🙂
Hlavně holky hodně pijte - já pila asi 6l denně - doporučují to dr.
Co dnes vaříte?
Koukám,že po obídku odpočíváte,tak já vás nechám
Tak jsem vás přišla dočíst a ono není skoro co, dnes tu je nějak mrtvo.
@dasty79 na jednu stranu tomu trochu věřím, ale na druhou stranu si říkám, jak je to možný, že by ten myom takhle odstranil, ale vidím, určitě to zkusím a pak dám vědět 🙂. Jak píšeš hodně pít, to jako před OPU nebo po?
@lintea ty jsi taky od Novýho města 🙂 ?
Ahoj holky, tak menzes stále ještě nedorazil. Dostali jste někdy injekci na vyvolání menstruace? A kdy vám dorazila?
Ahojda,
dámy tak včerejší ples se vydařil.Petr se teda po dlouhý době pěkně zlinkoval ale i tak jsme si to užili.Kapela a zpěváci bezvadný a DJ v malým sále ještě lepší.ještě teď mě bolej nohy od tancování.
Jen mě mrzí že jsme nevěděli,že je ples v duchu Chicaga 30.let.Někteří pánové měli klobouky,dámy stylové šaty,účesy atd.Promenádovali se tam mafiáni.No prostě super.Nechali jsme se vyfotit u Harleyky z tý doby.Půjčila jsem si klobouček a boa kolem krku.Petr měl klobouk a v ruce samopal.No mafiáni jedna radost.Zkusím to u ségry oskenovat.Ať z toho taky něco máte .
amatujete na zpěváka Pepu Melena? nejznámější od něj je asi písnička Né pětku ne.Dělá Dje a včera pouštěl CD na diskotéce na plese.
@hanysek.hanysek ja na tyhle vyvolavaci injekce taky nereaguju ☹ ale u me je to jiny, ja mam s ms problemy...
Ahojky..tak vcerejsi ples jsme si s manzelem skvele uzili! Bylo to fajn,v tombole jsme sice nic nevyhraki ale i tak to bylo super.
Kamaradka mi včera oznamila,ze v srpnu ceka miminko. Po dvou mesicich snazeni se..moc ji to preju,ale trosku me to preci jen zamrzelo, protoze my se uz snazime
Od zari 2009 a stale nic. ;o( Je bezva,kdyz to takhle vyjde, jen nekomu to proste trva dele ;o) a my jsme v te druhe skupine..
Zitra uz valim do prace a synek do skoly,takze Vas budu po vecerech docitat. Mejte pekny večer..
ahojky holky... drzte mi pesti, po dvou mesicich jdu opet do prace a tuuuuze se mi tam nechce 😀 😝
Holky,pěkné zasněžené ráno,
chodbičku máme dodlažbovanou a ted už jenom ten obývák
Ahoj holky 🙂
@tygr21 - vy pořád makáte - ještě toho nemáte dost?
U nás není snížek.
@madlina - tak to musel být dobrej ples a ještě ten Dj - jo toho pamatuju,to byla super písnička 😎
@sissi6 - jo je dobrý pít od začátku stimulky,po OPU
Koukám,co vás šlo dnes do práce.... 😖 To vám teda nezávidím.
Ale určo to bude na chvilku,za chvilku budete s pupíčkama doma 🙂
U nás taky chumelí, už od večera, ale moc toho nenapadlo.

Tak koukám že si semnou nikdo nechce psát 😢 ,to je hezký,je tu vůbec někdo?