CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@sissi6 no jako má váha je 48 kg nebo spíše byla ted co jsem doma tak mám 54 a po těch všch hormonech...tak snad to je dobrý dr taky nebyl nadšený ze 48 kil ale ted to snad jde...a jinak já si dávám tak cirka 6 knedlíčků k vomáčce a jde to....jsem hrozná ..no ale tak to jsme asi my co máme rychlé zpalování ale tak mě i bije rychleji to mé srdíčko tak to rychle koluje 😀
Budu se s vámi muset rozloučit, musím se psem ven a pak spát. Dobrou noc.
@sissi6 no já byla už vzteklá když jsem každý den slyšela že jsem hubená atd.jako už mě ty lidi sral......i...já zas mám boky a pas nikde no tak kalhoty vybrat to je složitý...ale ted jsem fakt oplácaná každé kilo je cítít tak to mohu říci 😀 ale těším se až budu oplácaná skrz něco jiného
@kiara81 ja mela poprve jedno vajucho a podruhe nevim kolik foliku ale vajuch v nich bylo ctrnact coz uz je asi pekny ... a fakt ani pri jednom jsem nemela zadny tlaky ani nafoukle bricho, proste nic.. a mela jsem presne ty stejny nervy jako ty... ale neboj, budou tam 🙂
@sissi6 dekuji za prani 🙂
holky nejlip se nabira po prednisonu a vsech tehlech mnamkach.. ja si vzdycky rikam co z toho vseho jednou budu mit...preci jen tech hormonu co jsem do sebe za lonsky rok dostala .. bylo toho hodne moc ...
Teda holky,vy jste se rozjely a vím proč,protože jsem tu nebyla ☹
Zdravím všechny 🙂
@sissi6 já jsem se taky objednávala na 20.-22. DC na zastavovačku, pak za 10 dní dorazila ms a za dalších 6 dní jsem začala stimulovat, takže se to opravdu trošku protáhne 😉 a s těma kilama se toho neboj, já vždycky měla 48 - 50kg, dr. mi nikdy neřekl, že bych měla přibrat, když všechno funguje a teď čekám dvojčátka, od začátku postupně přibírám, už mám nahoře 10kg 😀
Lintea.......takhle to není vidět,ono se to blbě fotí,když nemám zrcadlo,ale jen zak po pobavení
ahojky holky zdravím,dneska jsem teda po noční ko 😒 spala jsem asi 3 hodiny sousedi dělaj dobrej bengál od rána 🙄
a co vy jak tu válčíte

@sissi6 no nez jsem zacla brat antikoncepci mela jsem to pravidelny taky, pri antikoncepci to bylo taky fajn, ale po vysazeni hruza des.. proste moje telo prestalo vyrabet estrogen ☹ takze ted s tim valcim a bez leku ani prd...jsem totiz imuni i na vyvolavaci injekce...
@kiara81 no joooooooooooooo jeste tyyyyyyyyyyyyyyyy jsem to popleta.. jak jsem mohla zrovna na tebe zapomenout... hruza des 🙂 jinak moc dekuji za prani 🙂 ty mimisky do briska preju tady vsem ... mam uplne husinu, ted jsem projizdela fotoblogy a holcina co navstevovala taky sanus a cekala vymodleny mimco ve 36tt o nej prisla.. holky pro me absolutne nepredstavitelny.. me by to polozilo ☹ jezis je to desny co se to vsude deje ☹