CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Dasty79......malý,zrovna začátek těhu 😀 😀 .
Zítra jdu do Sanusu,bude tam někdo?
@kiara81 na to až budu oplácaná zkrz něco jiného se taky těším 🙂 , jen aby to netrvalo moc dlouho 😒
@lintea to by bylo dobrý, kdyby se to takhle protáhlo. Ty čekáš dvojčátka, to je krásný, moc gratuluju, ty by se mi taky líbily 🙂
@tygr21 58 taky není moc a to bříško, na tom taky nic nevidím, kolikrát mají 14 letý holky daleko větší. Fotky s plesu krásný, sluší Ti to 🙂
ahojky holkyyy 🙂 tak jak se tu mate? 🙂
@tygr21 kde mas jako nejaky spek by me fakt zajimalo ... a jinak fotky z plesu jsou pekny, je videt ze byla super zabava a to je hlavni 🙂
@madlina jak se mas? a co prdolka v brisku? nezlobi? 🙂 a jaky mas nehtiky?
@kiara81 na zitrek budu moc drzet pesticky.. neboj se nic, myslim ze jdes jen na kontrolu jestli dobre ragujes na ty hormony a folici jestli rostou... jeste muzou byt malinky, tak se nelekej niceho 🙂 jinak ja to tak pochopila, ze v tech folikach je i vic vajicek a to pak vsechno vycucnou a reknou kolik jich je pouzitelnych a tak...
tak se s váma zase loučím děvčata na chvilku jsem ještě vytuhla,ale jsem jak postřelená bože jak mě se nechce radši bych tu s váma klábosila ☹ tak snad zítra budu tady s váma aktivnější 😔
zítra at vám co jdete na kontroly vše dobře dopadne a mějte se fajn
@dasty79 tak dnes skreening za mnou a teď 14 dní čekat na telefon jak to dopadlo to budou nervíky. Ale doktor říkal, že podle UTZ to vypadá dobře, teď ještě co krev. No jinak já platila 1 520,- a zítra se musím objednat na vyšetření srdíčka, tam už jsi objednaná?
Tak se loučím stavím se zítra

Ahoj holky 🙂
Vy jste toho zase napsaly od včera, co jsem tady večer nebyla....
@tygr21 - super fotky 🙂 Sluší vám to - je vidět,že jste byli fajn parta a pěkně jste řádili!!!
@evik31 - a to jdeš zase dnes na noc?to tě teda lituju 😒