CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Madlina......my ted stejně doma nic dělat nemůžem,protože jsme penetrovali podlahu a o víkendu vylejeme podlahu.Mě to nevadí,že jde na pivo,at se odmění.
Majka43.......já to budu jistit ze zadu,neboj,budeš ho mít,jako já.tak se vylež.
@dasty79 ms mám dostat v sobotu a u toho testu co jsem si minule koupila a nepotřebovala píšou, že by to mělo výsledek ukázat v den očekávaný ms, takže ještě asi brzo
@kiara81 chodba krásně vymalovaná, jsi šikovná 🙂. To máš krásnou úrodu folíků gratuluju 🙂
@majka43 brzo se uzdrav 🙂
@tygr21 jak si psala, že si jim po opu zašpiňila prostěradlo, to se po opu krvácí?
Sissi6......já jsem teda krvácela,po odsání,nevím jak ostatní
Evik31.......on je utahanej z práce,příjde domů,něco málo sní a do 18.00maká doma,dokad je ještě vidět.tak čau
Holky zdravím vás problém Vás dočíst.Já jsem ted měla hodně směn.Všem co se chystají na OPU a TRANSFÉR moc držím pěsti.A vy co čekáte na // tak at je tam máte apořádné.držím pěsti. 🙂
Ahoj holčiny.... tak jsem dnes byli na první konzultaci v Sanusu.. Měli jste pravdu, opravdu příjemné prostředí, příjemní idé... Trošku nás s manželem vyzpovídali, dnes jsem 23DC tak mi udělal kontrolní UTZ?zda už ovulka proběhla a zrovna se prý vajíčko v noci nebo ráno uvolnilo, takže mám prý dnes své nejplodnější období.. moc to nechápu, protože jsem si včera večer dělala OVU test a byla tam jen jedna čárka.. :o(..Takže nevím...
Domluvili jsme se, že přijdu 3DC na krev, aby vyšetřili hormonální profil a pak zkusíme 1.IUI... Vyšetřoval mě Mudr.Štěpán jr... byl fajn , příjemnej, všechno nám vysvětli..říkal, že by bylo zbytečné hned skočit na IVF, když už se nám jedno dítě podařilo počít přirozenou cestou a že zkusíme tak min. 3 IUI.. Asi to je rozumné, nic se tím nepokazí ale ani neuspíší...
No ale holky, podržte se. Sestřička se mě ptala na adresu a zaměstnavatela a tak jsem jí řekla název a ona automaticky napsala adresu..tak jsem se jí zeptala, jak to ví a ona, že její manžel dělá ve stejné společnosti jako já 😝 No já myslela, že mě něco trefí 😀 ... Já to totiž v práci nikomu neřekla, že se snažíme o mimíska, takže budu doufat, že mu to nevyzvoní ...
Tak se mějte zatím moc hezky a já zase písnu..
ahojky holky, teda jen tak tak zvladam docitat a kdyz to doctu, tak uz tu nikoho nezastihnu.. chjo se mnou 🙂
@lili1989 ahojky a vitej.. taky jsem v Sanusu v HK, mam za sebou dve IVF ve druhem se zadarilo, ale bohuzel jsme o mimco v 10tt prisli... ale jsem tam spoko a mam v nich duveru... nezoufej nic, musis jen verit...
@sissi6 s tim krvacenim po OPU to je jen takove spineni.. fakt se neni ceho bat.. boli to asi jako silnejsi ms...
@na_aty no to je super.. tak na to musite dnes hupsnout kdyz mas ty nejplodnejsi dny a pak nebude potreba ani IUI 🙂 jinak dr. stepan ml. je super, mam ho taky rada, je to takovej sympos 🙂 a s tim zamestnavatelem to je dobry.. jooo holt svet je malej 🙂
@kiara81 ahojky.. supeeeeeer 🙂 ja vedela ze porostou jak pohnojeny.. no oni vlastne jsou tim Puregonem pohnojeny... juuuu tak to v nedeli budu uplne netrpeliva na zpravicku kolik vajuch nakonec z tech foliku bude.. ale zacinas fakt dobre... 🙂
@dasty79 ahojky.. no v praci to jde ale doma by to bylo daleko lepciiii 🙂 ohledne ty materi kasicky, ta se muze pak i v tehu?
@lintea mas tehu cukrovku? jaj co vsechno to obnasi? Jen proste omezeni sladkosti nebo jeste nejaky leky navic?
@majka43 ahojky, no jak takhle marodit... to je asi z tech nerviku.. tak se pekne kuryruj at si do transferu v poradku 🙂
hele já zas chotbu předělala no né zas tak docela ale tak vylepšila ten až příjde z práce tak ho trefí že jsem prdlá... 😨
noo tak tady jsem a zas tady není nikdo .... 😖 😎 tak já jdu hodit šipku do vany myslíte vadí když si dám vanu????to bude vadit asi až pak po transferu ne?

@tygr21 snad né večer je tu vždycky živo a pak já musím dočítat,oni přijdou neboj 😉