CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Takovýto,máme dva: http://www.asko-nabytek.cz/tv-stolek-4.html
Majka43......tak já jsem tu a kde vás mám.Budeme mít ten druhej na něm.Máme totiž hodně přístrojů.
Chci dělat bramboráky,jde to i bez vajec?Teda měla bych dvě,ale přítel mě je asi těžko dá 😀
@sissi6 To je mi líto, ale @kiara81 má pravdu!! Letos tady všichni otěhotníme!!! 🙂 Takže věřit a pozitivní mysl!! Můžu se zeptat, kolikáte IUI máš za sebou? Já jdu příští měsíc na 4.IUI :o(.. Ach joo...
@tygr21 Stoleček pěkný!! většinou, když jde člověk jen tak na čumadu, tak se vrací s nákupem.. 😀 Nejhorší jsou takové nákupy, když víš, že něco koupit musíš a stále se nic nelíbí.. To je hrůza... Já teď vybírám barvy na malování a jsem z toho už šílená!!! 😨
Majka43.......to víš že dám.
Na-aty......mám vybranou barvu do ložnice,ale přítelovi se to nelíbí.Líbí se mi modrofialová.Normálně si udělám klasický těsto?
@tygr21 No to mi povídej, my teď máme takovou světle fialkou (takovou teplou) a do nové ložnice bych chtěla taky něco teplejšího, třeba i do červena.. ale můj chlap je zásadně proti... 😝
No já bych zkusila udělat klasické bramboráky akorát bez vajíčka...ono se mi totiž kolikrát stalo, že jsem ho tam zapomněla dát a byly stejně úplně normální..
Přítelovi je nech... 😀
To je barva do ložnice :o))..ale neprojde mi to... Malíř mi dal vzorník barev... a na netu je to stránka www.dulux.cz... Tak se mrkni pro inspiraci..
Na-aty......ta moje tam není,podívám se jindeTa tvoje je zajímavá

Včera jsem si dělala test a byl negativní achjo ☹ ms ještě nedorazila, ale špiním. Zítra se objednám do sanusu.