CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Koupila jsem si sazeničky pažitky a už tam mám malinkatý,hurá
Ahoj holky 🙂
@kiara81 - tak kolipak se jich oplodnilo????????
@majka43 - to je dobře,že ti nepřeruší neschopenku 🙂
@na_ty - je ti špatně od žaludku????že by???
@sissi6 - to mě mrzí,že se ms rozjela 😒 Tak za chvíli léčitel 😵 určo vám pomůže!!!
A co vás čeká teď?Jdete do dalšího IUI?
My byli 3x na IUI - a já tomu nějak nevěřím.....
@tygr21 - tak máte koupenou podlahu? Pažitka leze,leze?ta je zdravá 😎 Taky si koupím.
@lenda01 - ahoooj kočko
Já dnes byla u svého dr. na utz a mimi se tam pěkně předvádělo 😎 Pořád kopalo nožičkama
a hejbalo ručičkama - asi to bude pěkný číslo 😀
Jdu se vyvětrat - je tam krásně,pak na vás juknu 😕
dasty79.....podlaha je ještě v obchodě,snad na nás počká.Pažitka už vystrkuje stonečky,já mám takovou radost,že se mě aspon něco vede.Běž ven,je krásně 😎
tak všem tady zdejším oznamuji že mám v mrazáku malou školku 😀
pomocí ISCI 22 vajuch z toho oplodněno 17
pomocí jen IVF 10 vajuch z toho oplodněno 8 ale jedno uteklo takže 7
a 5 vajíček je malých ale vyčkaj do zítřka jak na tom budou ..a budou je zmražovat po 3-4
no tak jsem mohla jít jen na IVF a žádný ISCI nemuselo být ....a mohl být za to kočárek 😀
jsem jen zvědavá jestli to bude zajmat pana domácího schválně mu nic nebudu říkat jestli se zeptá
@dasty79 Ahoky!! No pochybuji, že bychom to vajíčko stihli... nažíme se už docela dlouho a že by to teď najednou vyšlo, to bych se divila.. Příští měsíc půjdu na své 4.IUI? Ty jsi také otěhotněla po IUI nebo nakonec přirozeně? prosím tě a Vám dělali imunologické vyšetření, viď? To Vám dělali po těch třech neúspěšných IUI?
Kiara81......tak ke školce gratuluju.Lenda se ptala,kdy se stavíme

@lenda01 domluvíme,a jak ty seš v práci?
@majka43 takže na 22ho chceš držet palečky,že jo