CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
ahojky holkyyyy 🙂 uz jsem tu uz jsem tu 🙂
@majka43 zitra v jednu budu drzet pesticky aby bylo hodne rozmrazenych a kvalitnich mimisku 🙂
@kiara81 tyyy brdo to je kupa deti 🙂 ale zase tolik nerozhazuj, kdyz mrazi po 3-4 tak po tolika i rozmrazuji a kdyz budes chtit zavest jen dve, tak ty zbyvajici si myslim znovu nemrazi.. mne to tak alespon udelali a kdyz rozmrazili tri,tak to jedno skoncilo buhvi kde ☹ a ten domaci jako takhle trucuje? ten je ale palicatej 😀
dobrou noc holky.. jsem total KO .. uz tu skoro usinam ☹
Přeju sluníčkový den 😎
Vy se vždycky rozepíšete,když já tu nejsem.Zdravím všechny
@majka43 tyk budu držet pěstičky a hned nám musíš dát vědět .....
@lenda01 ale jdi ty...no zkus to vymyslet jinak bychom asi do TU nejeli a zůstali tady v Nováči ...
@tygr21 hojda tak Lenka asi nebude moct tak uvidíme ještě není pondělí tak by jsi mohla přijet až tím busem v 8:40...tak by jsme to tady probrouzdali
holky ted mi příjde normálně ms nebo příjde dýl nebo dřív?? po těch kvantech hormonů
Ahoj holky.
@na_ty - já byla 3x na IUI a nic a pak 1x na IVF a taky nic 😒 Až pak přirozeně po přeléčení atb.
Jo máme za sebou imunologii,genetiku,krev rozebranou a udělaný všechny možný stěry co jdou....
Budete zkoušet všech 6IUI? Já IUI nějak moc nevěřím....Ale třeba zrovna vám to vyjde.
@kiara81 - tak to gratuluju k tolika oplodněným embryím 🙂
@sissi06 - tak toho léčitele máš za chvilku - to jsem zvědavá na tvé pocity 😉
@tygr21 - kam se chystáš na výlet?
@majka43 - taky máš problém se štítkou?já taky....
Hojda,
tak konečně je mi líp.Včera to bylo děsný.Dneska jsem zvládla odvést Adi do školky a stavit se v krámě.na delší výlety si ale netroufám.Po včerejších třech rohlikách a dvou banánech jsem nějaká zesláblá. 😉
@kiara81,neboj i nepoužitý rozmražený embrijka se dají znovu zamrazit.Taky mi to tak párkrát udělali.
Ahoj holky, tak zase po delší době... vlezla na mě nějaká chřipečka tak jsem radši nevystrkovala nos z postele, ale už je to dbrý zdá se...
@dasty79 je ti ještě špatně? Já už jsem zoufalá, myslela jsem, že už ty nevolnosti začnou odcházet, když jsem dnes 13+3t a ono nic, včera jsem vyzvracela i suchej rohlík ☹
@samanta001 jaj ty to mas taky vesely,ze te ty nevolnosti jeste tak trapi.. :(
@kiara81 tak ty musis do prace? Chjo to je taky komplikace,vid? Na kdy to tak vidis s KETem? Ze bysme do toho nakonec sly spolu?
@samanta001 jéé tak to tě teda lituju ☹ ach jo fuj pryč tyhle nevolnosti
@lenda01 no jestli to vše půjde tak jak má no tak koncem března pokud se zadaří budu už v práci no to budu vědět pak v polovině dubna nejhorší je že jsem zajetá s nechopenkou a pak za měsíc na ní půjdu znova no a peníze zas horší ...já nevím jediný co by bylo ještě dobrý je že mi dr. zakáže směny a budu nadále na neschopence to je jediný no ale pak nebudu mít žádnou mateřskou

@sissi6 jenže tady přece nejde už jenom o mě ale prakticky o začínající život jeho dítěte který chce ....