CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
ahojky holky 🙂
@kyticka21 jeeee taky chodim k dr. stepanovi starsimu a jsem s nim spokojena, je strasne fajn... jsem diky nemu tak nejak v poho 🙂 i ten jeho syn je mi sympatickej 🙂 ja byla na prvnim ivf a z toho jen jedno embryjko a to se nechytlo a druhe ivf jsem mela jedenact vajuch, et opet negativni a pak az ket se nam jeden mimisek chytl ale v desatem tydnu konec.. ted cekam co bude dal... za tyden v pondeli kontrola, tak doufam, ze bude ket na dohled 🙂 hlavne to nesmime vzdat a musime bojovat a urco se toho mimca dockame.. to by bylo aby nebylo 🙂
@majka43 super... osmibunecny fesaci tam cekali dnes a zitra krasny dvanactky nebo morulky... boziiiii 🙂 zitra jdes v kolik na radu? abych v praci mohla drzet pesticky 🙂
@kiara81 no kde ty jsi? to dnes nejak flaaaakaaaaas 😀
Lenda01......já si myslím,že dneska to fláká každej.Koukám na Prostřeno,kouká te se taky?Jinak nám vylili podlahu,takže ji máme bílou.
Ahojík holky, předem se omlouvám, že sem nechodím tak často napokec jako vy ostatní... 😉
Mám toho za sebou jen málo 2IUI z toho po 2. jsem měla zamlklý potrat a pak 1.IVF a 1.KET teď nám zbyl jeden poslední sněhuláček v Sanusu v Pardubkách...I když možná si ho tam necháme na déle než dva roky...
Holky MS mě nedošla mám 4 dny zpoždění...těhutesty negativní, ale jinak pocitově bych řekla, že by to mohlo konečně po 6letech konečně vyjít...Jsem objednaná na krev až 14.3. to je dlouhá doba...
Bojím se jen, abych o to nepřišla jako minule zamlklým potratem....

@majka43 3buněčný,to je pěkný.Dobrá zpráva
@evik31 tak jsem nasycená a jdu koukat na Růžového pantera