Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Tak já si jdu zase na chvíli lehnout.
@tygr21 Ahojky!!! To jsem ráda, že jsi tu... 😉 Já se svíčkové taky bála, ale nic na tom není. Až budu mít čas, tak Ti písnu strašně jednoduchej recept, jak ji udělat a uvidíš, jak ji zvládneš a jak Vám bude chutnat!! Opravdu na tom nic není... My dnes máme kuřecí vývar s nudlemi, bramb.kaši a smažené obalované žampiony..
Tak jsem zkoukla pohádku, umyla nádobí a jdu zalehnout k další pohádce.
teda holky vy jste tady toho zase naklábosily,jinak my máme dnes bramboráky manža měl chut tak jsem mu je udělala a za chvilku zase frčím vypomáhat do sportovní haly takže toho s váma moc tady nepoklábosím tak snad zítra to bude lepší
Evik31.....tak to pořádně uklidte.
Evik31......tak aby něco zbylo,né abys to všechno snědla 😀 .
@majka43 ahojda já budu volat zítra do sanusu Ti říkám jako nikdo mi nic neřekl všude slyším jak před KET berou prášky a já jako nic no tak já nevím...víc se dozvím zítra furt jsem si říkala jestli to není špinění po odběru ale není ......no a jak???ješt je asi brzo na nějaké příznaky vid?jakpak se tam pak zabydluje mimísek po KET???kolikátý den....jinak já kvůli zádům můžu mít jen jednoho mimíska a asi opět císaře... 😒 ale co slyším tak mi to snad ani tak nevadí...bolí pak břicho jako po větším cvičení v posilovně...
Evik31......tak kafruj,kafry kafry
jéžiš vy jste toho napsaly to mi zas dá něž to přečtu 😀
Kiara81......já se chci omluvit na zítra.Jedeme pryč.Tak se nezlob,přijedu jindy,neva?Moc moc se omlouvám
Kiara81......moc mě to mrzí ☹ ,promin
@tygr21 Tak hele dámičko, laskavě mě tu přestaň pomlouvat.Já ti na nějakej tvůj debilní nick nelezu!!!!Tvoje sestra ti to psala dobře,že si sedíš na vedení.Proč tu sama o sobě nenapíšeš,proč tě tchýně nemá ráda?Jak jsi chlapům dávala za pivo,tak ti do ní strkali tágo?Hm?A proč se jim nepřiznáš jak svýho přítele podvádíš?Hm?No jo vlastně proč by jsi říkala na sebe pravdu když můžež pomlouvat jiný,že? Jsi dost ubohá!!! 😠
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@na_aty Já jí měla bez brusinek, ale byla výborná, ještě my zbylo.