CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Holky vy se nudíte jo? To já teda rozhodně ne e. Juká tu na mě takový " menší" košík nevyžehlenýho prádla.Tak kterápak se hlásíte dobrovolně? 😀 😀 😀
@madlina hečjá už mám vyžehleno,ale mám plný šnůry takže se mě hned košík zase vyplní 🙄 jinak já se teda taky nenudím spíš nestíhám ani vás tady moc nestíhám 😒 jsem zvědavá od příštího úterka to budu doma tak jsem zvědavá zase budu třást kameny 😀
@majka43 a kdy budeš testit pokud teda budeš a nepočkáš radši na krev
no nic jdu juknout na 1000 a 1 noc 😀 😀 😀 😀 😀
mě z vás fakt asi klepne...člověk tady chvíli není ..a kdo to má číst???...jo a chovala jsem si miminečko....juuuu ci takyyy svojeee
@sissi6 no už přemýšlím že přestoupím ke své co jsem měla je sice z HK ale fakt dobrá už mě fakt se..... no uvidíme jako si musím vše naordinovat sama ...
já tomu kočko nevěřím při mé smůle jakou mám celý život ..a furt dnes i mamka mi řekla at se na jednu věc vykašlu že při mém štěstí ....no tak když už to vidí i má máma no tak jí poslechnu
@majka43 no zítra zkusím druhou lékárnu ale prý to je to samé

@tygr21 Tak o čem se ti zdálo.