CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@ivininka laparka no mám jich 5a¨zasebou ...nebolí to fakt ne pokud ti budou zkoumat vejcovody budeš mít s pravděpodobností spádovou drenáž to trochu tlačí jinak co víc než zákrok mě bolelo je vstřebávání toho plynu .......a 2.den po operaci domu ted naposledy jsem šla 1.po operaci dom
@kiara81 Jejda, to je jak na běžícím pásu 🙂 Já byla na laparce jednou, tady u nás. Byla jsem 4dny v nemocnici, předýchali mě, šíleně mě bolelo celé tělo a po operaci jsem dostala silný zánět močáku.Věděli to hned druhý den, neboť mi našli zvýšené bílkoviny v moči, ale nechali mi to rozjed, doku jsem nelezla bolestí po chodbě pak mi dali antibiotika. Takže se spíš bojím pooperační péče. 😕
Tak jsem si dala zase decku vínka a jdu si lehnout, dneska to bylo nějaký náročný.
@ivininka no jo já už znám i snad průběh 😀 neboj v sanusu v HK to je dobrý...ty bolesti jsi neměla že by tě předýchaly to je z toho plynu bolelo tě i u klíčních kostí?a břicho jako po hodinách v posilce?
@majka43 ty hele 😀 víš jak to je každý den alkohol... 😀 už jsem dnes sehnala kontryhel..no je pěkně hnusnej teda ...
@lenda01
@kiara81 no ona nám řekla,že manža má spermio krásný a že by to zkusila jestli se spojí samy a kdyby né takže provede ještě týž den ICSI,ale to udělala až druhý den a ještě mě pak do telefonu řekla,žesnad se nějaký spojí ,že je dost dlouho já myslela ,že mě budou omejvat takže z 16 vajuch se mě oplodnilo 6 a pak když jsem měla jít na ket tak z těch 4 nevydrželo ani jedno a já si myslím,že to na to moho mýt taky vliv,byla to taková dlouhovlasá brýlata jinak příjemná,ale tohle podle mě spackala 😒
@kiara81 Bolel mě celý hrudník, ani zasmát jsem se nemohla, jak po srážce tunového vagónu 🙂 Druhý den jsem zvracela, ale asi po narkóze. Klystýr byl taky zážitek. Daly nám ho oběma v jednom pokoji. Spolupacientka se pak zamkla na wc, začala se ještě doholovat, neboť se ji zdálo, že ji moc dobře neoholili a na mně to přišlo. To byl fičák, lítala jsem po oddělení a hledala volnou toaletu 😀
No nechci moc nadávat na naši nemocnici, jak se říká, nevíš kdy ji budeš potřebovat... ale po zkušenostech, i když už je to 10let, tak raději bych chtěla do HK. Ještě přemýšlím o Jilemnici, tu si prý taky chválí.

Ahojda holky, byla jste některá na laparo v HK? Mám tak trochu strach. Nevím co mně čeká a nemine 😒 Jak dlouho jste tam "leželi"? Jde mi nejvíce o přístup, jsem v tom tak trochu "rozcapená". 😉