CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@dasty79 teď mě čeká 4 cyklus s clostilem - od ted se zvýšenou dávkou,doufám, že zabere, nevím proč 2 cykly to bylo v pohodě a potřetí ani jeden folík...pokud nezabere zvýšená dávka clostilu, tak jdu do injekcí..tajně doufám, že tam folík..aspon jeden bude, bylo by třetí IUI a do třetice všeho dobrého..já vím že to klapne a pod stromečkem budu mít ten nejkrásnější dárek..ale to my všechny, že🙂
lintea: nevím jeslti jsem ti už gratulovala, ale co, kdyžtak lepší víckrát než ani jednou🙂 moc gratuluju a přeju at je vše v pořádku a užíváš si těhu...je dobře že už tu máme těhuli, jen tak dál dámy🙂
@skol - jo určo to do třetice vyjde - tady v té diskusi platí - do třetice, všeho dobrého 🙂
Prostě to vyjí t musí!!! 😵 Já jsem teď po 3.IUI a tajně doufám, že to vyjde 😉
(sice ty dvě byli v jiném CARu,ale to je jedno)
To by byl ten nejkrásnější dáreček pod stromeček - být těhu 😎
Tak holky zatím - manža jde úřadovat 😀 a já jdu do spršky 🙂
Tak a upravuju u sebe údaje v tabulce🙂
Skol: Sanus HK,dr.Štěpán ml. 02/10 zamlký těhu, od 06/10 v Sanusu v HK - 1 IUI 08/10 neg., 2 IUI 09/10 neg, 10/10...clostil nezabral, čekám na MS a nasazena zvýšená dávka clostilu 3x denně
Evík 31:Sanus HK,dr.Dejmek -1 IVF květen 2010-negativní+4mrazáčci ke KETU nedošlo bublinky nevydržely,2IVF snad říjen,nebo listopad 2010
rvasata: Sanus HK,dr.Dejmek. 1IVF Květen 2010 14vajíček,OHSS,9mrazáčku ET -negativní,laparoskopie,červen KET negativní,čekání na MS a KET
dasty79: Sanus Pce,dr.Novotná - 1.IVF květen 2010 - negativní, žádný mrazáček.Říjen 2010 imunologie,IUI
lintea: Sanus HK, dr. Šilhan - 1 IVF květen 2009 - biochemické t. žádný mrazáček, 2 IVF leden 2010 - biochemické t. opět nic do mrazáku, 3 IVF srpen 2010 2 8b embrouši u mě a 2 horší kvality v mrazáku.1.10. UTZ dvě dutinky, kontrola
15.10. snad budou i srdíčka.
evaav-SANUS HK,dr,Šilnan-březen 2007 IUI negativní,Květen 2007 1IVF 11 vajec 8 oplodněných, 2 zavedené-test pozitivní holčička Verunka 23.12.2007 váha 1240g předčasný porod v 31+4t.
březen 2010 dr.Štěpýn ml. březen KET zavedená dvě embria-test negativní,květen 2IVF-dlouhý protkol 5 vajec 3 na oplodnění ET zastaven embria nejsu vhodná k travsféru.Září znovu IVF-krátky protokol-2 vajca oplodněno 1 vajíčko a zaveden 1 bojovníček- test 4.10.2010
*MADLINA : Sanus HK(dr.Novotná),1.IVF+ICSI,OHSS, 1.KET negativní, 2.KET-těhu do 10tt (sam.potrat),3.KET úspěšný - Adélka se narodila 6.2.2007
SANUS Pce(dr.Novotná),3xIUI,2xKET +dom.snažení od ledna 09.
Lenda01: Sanus HK (Dr. Stepan), 1.IVF + ICSI (03/2010) - 1 vajíčko - negativní, 2.IVF + ICSI snad říjen / listopad 2010
Ahojky,diky že na mě myslíte.Vypadá to,že je to bojovník.V sobotu po rozmrazení mělo 4buňky,včera 8 a dneska už 10.Tak jsem zvědavá jak bude bojovat dál.
Rvas,taky si občas dám.Tedˇale ne e.Když jsem čekala na výsledky testů z krve před Adélkou,poslední cigaretu jsem si zapálila těsně před tím,než jsem si volala na výsledky.
pro dnesek se s vami loucim... dam sprchu a skocim sipku do postele..rano musim do prace ... mejte se tu a pa pa

@skol a ještě jdete na IUI?