CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@michaela28 ja jsem bez ditka.. snazime se uz dva a pul roku a v Sanusu jsme uz rok a pul a stale nic... mam za sebou uz 2 IVF - 2 x ET a 1 x KET s tim ze KET byl uspesny, ale v 10tt zamlkly tehu ☹ ted cekam na ms a ta se nekde flaka, takze jsem vcera nasadila ten estrofem a doufam, ze se to rozhybe a ze by treba mohl byt nekdy brzy dalsi KET... my mame jen 4 mrazacky a ten strach ze se nerozmrazej mam o to vetsi ☹ ale ja jim verim, jsou to urco bojovniiiici po mamce a tatkoj 😀
@kiara81 tak at krev dopadne dobre, at muzeme do KETu spolu, jinak nebudu mit po transferu s kym na pokoji klabosit 😀
Ahoj holky 🙂
co je tady nového???
Vítám novou snažilku mezi náma @michaela28 - ať se brzo zadaří 🙂
Ahoj holky,tak my jdeme dneska do Sanusu,jsem zvědavá,co nám řekne.
Ahoj holky, můžete mi poradit. Dneska je to 14dní, co jsem dostala menzes a dnes mě bolí břicho jako bych to měla každou chvíli dostat. Opravdu je to jako by měla přijít každou vteřinu mrcha, tak nevím. Včera mi bylo zle od žaludku - když jsem viděla manžela jak večeří, tak se udělala hrozně špatně, že se mi chtělo blinkat, ale ustála sem to. Takže mě to od včerejška ta nevolnost nějak drží a dneska se do toho přidalo ještě bolení břicha jako na menstruaci. Co by to mohlo být?
Ahoooj.
@hanysek.hanysek bych to tipla na pořádnou ovulaci.Já to někdy taky tak mývám bolí břicho jak na ms je mi špatně apod.A to jsou nejlepší prý dny k plození..
@lenda01 a začala samoléčba tak ho nejez na kila jo?A kdy jdeš na kontrolu?
@kiara81 ty jsi šla na krev na hcg?Tak to držím pěsti.
Za to mě se dneska ms tak rozproudila že jsem v práci lítala pořád na wc no děs zrovna když jsem v práci taky mohla včera.
@dasty79 zatím líbí no samý ženský tam jsme a jedinej chlap takže lepší je mít se trošku na pozoru neříkat nic navíc než člověk pozná kdo je kdo apod.Dneska přišla další nová a před 14 dny předemnou taky jedna nová a s tou budu partačka tak snad se budem hodit do party jsme skoro stejně staré tak snad to bude o.k. 😉
8 let se mi ms nezpozdila no a le já už vím kdy budu těhotná a to září nebo říjen🙂
známá byla v TU u kartářka\ už jsem o ní slyšela je fakt dobrá..no té známé řekla že jsem s přítelem který je můj bým manžel a máme spolu dítě a to kluka ....a že nyní už spolu zůstaneme...a že těhotná budu ale v září říjen
už uholda dalším mým známým byla jsem jen zvědavá jen nechápu jak to může vědět .-)tak jsem se rozhodla zajet tam sama a jestli mi řekne to samé tak před ní snad i kleknu
Tak jsme přišli s křížkem po funuse.Nabrala mě krev na hormonální vyšetření,nebo nějak tak a 1.června jdu na laparku,holky já se bojím ☹
Vzal nás mladší štěpán primář je nemocnej

@lenda01 no, v prosinci jsem začala chodit k dr. Dejmkovi, mám za sebou 1. IVF a 1. KET, zatím neúspěšně, ale máme ještě 7 mrazáčků a modlím se, aby přežili rozmrazování.
A ty chodíš do HK nebo Pardubic??? a dítka už máš.
PS: můj pán ještě není můj manžel 🙂