icon

CAR Sanus

dasty79
5. zář 2010

Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

kiara81
19. dub 2011

@lenda01 už zas ??Kelišová neser mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 😀 néé beruško chápu tě ach jo nechci aby jsi smutnila...

lenda01
19. dub 2011

@kiara81 ja vim ze seruuuuu, ale normalne nekecam ti, ono to proste nejde prejit jako ze v pohode.. vcera jsem to jeste tak nejak na pohodu brala a dnes me to prevalcovalo a tak si myslim, ze zas zitra bude uz fajn.. dnes asi otevru vecer stavidla a vybulim se 😀

kiara81
19. dub 2011

@lenda01 noo nebéééč to néééé to nedělá dobře miminkům .....musíš se usmívat brečíš a ani nemáš nad čím simtě ....však je zatím vše v pořádku tak neblni holka moje

lenda01
19. dub 2011

@kiara81 dobre dobre, ja ti verim a poslechnu te, protoze s tebou neni radno si zahravat 🙂 od tebe bych vyhubovano dostat nechtela 😀

kiara81
19. dub 2011

@lenda01 no konečně 🙂)))) no to jako jak říkám taky umím pacientům vyhubovat ....🙂 ale hezky ...maj mě rádi a mě to dělá stráááááááááááááášně dobře 🙂))))

lenpet
19. dub 2011

@lenda01 nevěš hlavu.Všechno dobře dopadne,neboj a když ti to říká @kiara81,tak má pravdu.
@kiara81 postel stála 5883kč+matrace 1999kč+rošty 209kčˇa to je celkem 10301kč.

lenda01
19. dub 2011

@kiara81 no prave, mam z tebe strach i takhle na dalku.. uplne slysim to jak se nastves a kricis, tak jsem radeji hnedle hodna 🙂
@lenpet jj kiara ma vzdycky pravdu 😀

lenpet
19. dub 2011

Jdu na chvíli ven,jestli mě nezžahne sluníčko,já ho moc nemusím.

kiara81
19. dub 2011

@lenda01 tééda
@lenpet holky 🙂)) jsem ráda že je respekt 🙂 aspon někdo a to jste mě ještě neviděli 🙂 chichichichi néé já řvu až když opravdu mě někdo hooodně vytočí...ale to je po dlouhé době snažím se tě Leni rozptýlit aby jsi se usmála viš????

lenda01
19. dub 2011

@kiara81 vsak me je to taky uplne jasny, ze to delas pro me rozptyleni a musim rict, ze to funguje 🙂 je videt ze jse proste zdravotnik telem i dusi 🙂

kiara81
19. dub 2011

@lenda01 no a to jsi mě ještě nezažila jako pacient
si umím pacoše zpracovat ...když vejdu do pokoje musíse usmívat jinak jako mě tam nikdo neuvidí nepomůžu... 😀 no tak to je hned úsměv na tváři žádné plakání a hned je veseleji

lenpet
19. dub 2011

@kiara81 bych chtěla jednou ležet jako pacient a ty by si mě obskakovala 😀 .Jdu na okna,hurá

lenda01
19. dub 2011

@kiara81 ja myslim ze pacosi (chlapi) vidi ty tvoje krasne modry kukadla a sexy krivky a hnedle maj usmev od ucha k uchu 😀 a nemusis si pak ani zadnej poradek zjednavat 🙂 Ja se v praci s lidma snazim taky nejdriv po dobrym, ale pak kdyz vidim ze furt lzou a lzou tak normalne zacnu bejt hnusna 😀

kiara81
19. dub 2011

@lenda01 no jo ono to pak jinak nejde...ale tak zatím to jde. teda když to jde.... 🙂 no já razím pro Pátika do školky no a pak za tou mou těhulkou no a pak hurá do práce 😠

lenpet
19. dub 2011

@kiara81 tak já mám hotovo.Tak at ti to v práci uteče.

kiara81
19. dub 2011

@lenpet já ale pacienty neobskakuju....🙂 no tak to se máš že máš hotovo já za chvíli vyrážím 😢

lenpet
19. dub 2011

@kiara81 tak at ti to uteče.

mariana75
19. dub 2011

Ahojík holky tak ketík se nekonal protože to ten poslední skautík odpískal. Tak si užijte Velikonoc a já zas někdy písnu čauky. ☹

holubice.petra
20. dub 2011

@mariana75 jejda tak to je škoda... tak příští měsíc zašneš stimulkovat? tak hlavu vzůhuru a do boje! 😉

lenpet
20. dub 2011

@mariana75 to mě je líto,to se mi stalo taky,ale já jsem měla dva a ani jeden nepřežil.Tak za měsíc hurá do boje.

Jinak přeju krásné opět sluníčkové ránko

lenda01
20. dub 2011

ahojky holky, dneska tam je zase nadherne 🙂 miluju jaro 🙂
@mariana75 je mi to moc lito ☹ nam ze ctyr prezily dve a ty ted bojujou a ja s nima ... neves hlavu a bojuj dal, moc drzim pesticky 🙂

lenda01
20. dub 2011

@kiara81 ahojky, tak jaka byla nocni? doufam, ze pocosi moc neprudily... ted sup do postele a vyspat se a doufam, ze vecer nemas dalsi nocni, to by byla dobra vrazda ☹

lenpet
20. dub 2011

@lenda01 a jakpak ty a mimísci,opatruješ se?
Si představte,že Libor(můj chlap) mi řekl,že kámoška čeká druhý,prej nechtěně.Byli opilý a tak se jim to povedlo.řek mu to kámoš,ale nechtěl mu to říct,prej by sme byli nasraný.

lenda01
20. dub 2011

@lenpet no ja tak nejak valcim sama se sebou abych se z toho cekani jestli se chytnou nebo ne nezblaznila 🙂
Hele to je klasika, ty co mimco nechtej, tak ty maji stesti ale my co po nem touzime, nam holt nejak neni prano... ale neboj se nic, taky se dockame 🙂

lenpet
20. dub 2011

@lenda01 tak se opatrujte.Letos má být přece plodný rok,tak snad.
Kdepak máme Rvasu,Lintii,Evaav a zbytek?

lenda01
20. dub 2011

@lenpet plodny rok sice ma byt, ale jen pro zemska znameni a ja jsem ohnive ☹ ale manza je zemske 🙂 takze pul sance tu jeeee 🙂

lenpet
20. dub 2011

@lenda01 ajo,vždyt to Rvasa psala.A pro mě to platí?Já jsem váhy a mladej panna,máme taky nějakou šanci?

lenda01
20. dub 2011

@lenpet zemska jsou byk, panna a kozoroh, takze sanci taky pade na pade mate 🙂

lenpet
20. dub 2011

@lenda01 tak aspon něco.

lenpet
20. dub 2011

Holky,chci se zeptat.Chci dělat stehna,můžu je obalit jako řízky?

Strana