CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
holky,děkuju k neteři
@samanta001 u nás už vykukuje sluníčko
@samanta001 - dnes je přájemně 😀 Já už mám všechny věcičky na mimíska vypraný.Teď jen něco dožehlit a je to připravený.Dnes jsem byla u dr. - mám zánět hlasivek,tak mám atb. 😒 No a nakoupila jsem si v lékárně ty pordodnický vložky a jednorázový kalhotky 🙂 a míč na skákání před porodem 😀 a už můžu balit tašku 😀
Já dnes jedu odpo na kurz 🙂
@dasty79 kalhotky už jsem taky pořídila, vložky koupím tenhle týden. Ségra už by snad měla porodit během tohohle týdne tak uvidím co potřebovala a nepotřebovala a pak už si to asi taky začnu hromádkovat, člověk nikdy neví už jen 6 týdnů, neuvěřitelný jak to letí. Pak dej vědět jak bylo na kurzu, my na něj nepůjdem stačilo mi vyprávění od kamarádky, ale každá nemocnice to má asi jiný.
@lenpet co to čtu, že by se nakonec zadařilo přirozeně? Třeba udělala své výměna partnera 😉
@samanta001 to nevím,ale on už má dvě děti,tak se uvidí.
@samanta001 - to máš super - ségra je takovej pokusnej králíček 😀 Ona ti pak řekne,co potřebuješ a co ne a nebo co nevypotřebuje,tak ti dá...A vozit budete spolu!A dědeček a babička budou mít taky najednou dvě vnoučátka,to je hezký 🙂
Kurz byl už 2x a jsem naprosto spokojená 🙂 Dnes nás budou učit dejchat.....
@lenpet - ale s tímhle partnerem seš chvilinku,ne?tak se hned budete snažit o mimíska???
@dasty79 přesně jak píšeš... pokusím se za ten měsíc toho co nejvíc okouknout ať k tomu pak nepřijdu jak slepej k houslím 🙂 Rodiče zásobujeme slušně moje mimčo už bude sedmé vnouče 🙂 už se nemůžu dočkat až budem vozit, jsme z vesnice, takže když se vedle sebe teď valíme s pupkama tak z nás mají všichni srandu a ani se nedivím musíme vypadat vážně vtipně 🙂
@lenpet no po takové chvilce by to asi nebylo rozumný vrhat se hned do mimča, ale zase když už po tom tak dlouho toužíš tak co teď bude se snažílkováním?
@dasty79 s novým jsem týden.
@samanta001 já nevím,ještě jsem to nedostala.
@sissi6 děkuju
Dobré ránko,Ségra mě poslala pár fotek Aničky,ale nevím jak je sem dát
dobré ranko, tak jsem se dnes probudila a je mi nějak blbě. Bolí mě na hrudi a špatně se mi dýchá 😒 No snad mi mimouš jen na něco tlačí a nic to nebude.
@sissi6 tak dej pak vědět jak jsi dopadla, ale já věří že to bude v pořádku, bude to určitě jen tím myomem.
@evik31 myslím na tebe a držím všechny pěsti co mám, aby i přes to krvácení byla krev pozitivní.
@samanta001 at to přejde a nic to nebude
@samanta001 děkuju už jsem zkrve doma ,ale budu volat až kolem 2,ale vzhledem k tomujak silně pořád krvácím bych pochybovala 😒
@lenpet nádherná holčička!
@samanta001 snad to nic nebude, ale mám strach
@lenpet Anička je krásná 🙂
Ahojky holky, tak jsem dnes 5 den po KET. Moc se radši nepozoruju, tak uvidíme 🙂 .
Ahoj holky jsem tu nová, chci se zeptat: jezdí některá do Jihlavy a popřípadě jak to tam chodí? Snažíme se s přítelem už nějaký čas o mimi a stále nic, tak zvažujem návštěvu centra.
Ahoj,díky za přivítání, v září mi bude 29. Samanto to moc gratuluji. O mimi se snažíme asi 4 roky, před dvouma rokama jsem byla na umělém opl. v Brně, tam mi to doporučil gyn. dr., oplodnění se zdařilo, čekali jsme dvojčátka, ale v 9 tt jsem začala krvácet a byl bohužel konec. ☹ Teď tomu dáváme šanci do konce roku a když se nepodaří, tak jsme přemýšleli o Jihlavě, tak díky za doporučení. Teď už musím pádit do práce, vubec se mi nechce. Zatím ahojky
Ahojky holky zdravím a zároven se s váma alespon na chvilku loučím ☹ dopadlo to jak jsem čekala a tak nějak nemám sílu číst o těhotenství a miminkách je to těžší než jsem si myslela až to přebolí tak určo zase zajdu,ale ted fakt nemůžu vidím fotku miminka a jen řvu a řvu 😢 takže těhulky hezky těhulkujte a vám ostatní at se daří líp než mě pa Eva.
Ahoj, tak kontrola v Sanusu v pořádku, to špinění je prý tím myomem. Mám nařízeno ležet až do konce těhu 😒, tak to mě moc nepotěšil, ale udělal mě radost tím, že budu rodit císařem 🙂. A utrogestan budu brát asi až do konce těhu. Zítra mě čeká kontrola u mojí dr. mají mě brát krev.
@michaela28 přeju hodně štěstí 🙂
@hanina82 vítej 🙂
@evik31 to je mi líto, drž se

tak si holky představte tu novinku.Markéta včera porodila Aničku.Má 3010g a 48cm