CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@holubice.petra Jojo, já doufám, byl by to krásný dárek pod stromeček. Jen je naprd, že tam je jen v pondělí.
@petrufa86 jen v pondělí?? v PArdubicích v Sanusu??
@holubice.petra Joj, jen v pondělí v pardubicích, aspoň tak jsem to pochopila, protože mě říkal, že až ve středu půjdu na UTZ, tak tam bude dr. Vodička.
@petrufa86 aha tak to tam je asi nějaká novinka je pravda že já tam byla naposledy v únoru 😎
@holubice.petra já tam začala chodit v dubnu a jak jsem psala, tak jsem ze začátku chodila k Vodičkovi, tak je možný, že se stříedají. Ale vzpomíním si, že mě sestra na příjmu V HK říkala, že ještě jezdí jinám, teď si nemůžu vybavit město. A na razítku má gynekologie a porodnictví, tak si myslím, jestli někde nemá soukromou praxi.
My jezdíme do Sanusu v HK, k Dr. Dejmkovi, právě začínáme s naším 1.IVF, včera jsem si začala píchat Puregon, ve středu utz, tak jsem zvědavá jestli ta stimulace na mě nějak zabírá, protože na sobě vůbec nic nepozoruju 😕 Tak snad uvidíme, bylo by krásný dozvědět se pár dní před vánoci že to vyšlo 🙂
@anina32 já začala píchat v pátek GONAL-. Já sem cítila jen takový tlaky v podbřišku, jinak nic. a říkala jsem si, že tam asi nic nebude a na každý straně mám 3 folikly. říkal, že bych jich měla mít 4-5 ale tím, že mě gonal sestra píchala až po konrole, tak říkal, že je to tím, dalí UTZ ve středu.
@na_aty
@holubice.petra Moc vám gratuluju k miminkám. Ještě by to chtělo nějaké fotečky od Naaty.
Jsem ráda, že se to tady zase trochu oživilo a jsou tu nové tváře, tak se k vám zase přidám.
Jo moc ráda vítám nové tváře.

@chilli009 Právě že se mě zamlouvají, všechny 3 jsou fajm. Poslední dobou kde jsem byla jsou všude samý protivný ropuchy, takže mě to mile překvapilo a zajímalo mě, jestli si to nemyslím jen já. I v SANUSU V HK na lůžkový části jsou všichni fajn.