Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Naštěstí přítel je hodně skromnej.
@majka43 jojo,já si s tím taky hlavu nelámu. A oblečení budu taky kupovat v bazarech. Jak tady na koníkovi, tak u nás ve městě je bazar a tam mají fakt hezký věci a levný. Myslím si, že je zbytečný kupovat mikinu za 300,- kč, když z ní mimčo třeba za měsíc vyroste.Koupím pár lepších oblečků na návštěvy a k doktorovi a jinak to řešit nebudu. Jojo, MP taky není náročný, naštěstí.
A na štědrý den testovat. To by byl dáreček.
@anina32
@petrufa86
@majka43
Držím pěsti holky !! 😵 Já jsem teď po třetím IUI a pokud nevýjde,tak jdeme hned do IVF.Trochu se toho bojím,abych snášela ty vysoký dávky hormonů a taky to odsátí pod narkozou ale co se dá dělat.... 😒 Jen nevím, zda si mám nechat vystavit pak neschopenku nebo ne. ☹ Pokud bych do centra musela jezdit nějak častěji,tak mi nadřízená bude dělat poblémy.... ale zase z finančních důvodů se mi na neschopenku nechce,tak já nevím. 😕
@majka43 No právě, to je dost na nic, když se tam musí tak často. ☹ U mě to v práci vědí, protože jsem si na IUI brala propustky a tak to z razítka poznali.Takže jsem jim to řekla narovinu a vědí, že pokud to teď nevýjde,tak že půjdeme na IVF.Jenže nadřízená mi řekla, že to neni důležitý zdravotní problém,takže by mi propustku uznali tak 1-2 za měsíc ale spíš, že by mi dávala odpolední služby.Já mám teď jenom ranní-vyšli mi vstříct kvůli dceři.Takže ty odpolední by byly na nic.No a taky nevím,zda by mohlo uškodit trochu nervů,protože pracuji jako vychovatelka ve výchovném ústavu a tam nám hodný děti bohužel neposílají. 😀 Na druhou stranu se na neschopence bere tak málo peněz....,to je situace. ☹
Ahoj holky, tak hlásím první dojmy ze Sanusu v Jihlavě. Byli jsme včera u Dr.Fikera. Je to fajn chlap. Měla jsem štěstí a byla jsem zrovna 1DC, tak jsem ušetřila jednu cestu kvůli odběrům krve na hormony. Přece jen to máme skoro 60 km, tak jsem ráda, že to tak náhodně klaplo.Info pro všechny, co se budou objednávat poprvé - objednat se pokud možno na 1DC(nebo při ovulce nebo těsně před koncem), říkal to Dr.,že budou muset informovat kolegy gyndr, že je to nejlepší, pak je do měsíce veškerý vyšetření hotový .Manžel půjde na spg nakonec až když tam pojedeme podruhé v půlce cyklu, na odběry a na UTZ, no a na potřetí pře koncem cyklu už snad budeme vědět, jak na tom jsme a jestli bude pro začátek stačit IUI nebo půjdem rovnou na IVF. Je mi tak nějak hned veseleji, když se něco děje.
@petrufa86
@montysek
@majka43 Tak dnes první UTZ při stimulaci, na pravé straně mám prý folíků hodně a nalevo míň ale dohromady to prý bude dost, tak nevím co to konkrétně znamená, snad to bude dobrý 😉 Purogen si mám píchat dál a ještě mi přidali každý ráno si mám píchnout injekci Certrotide. Ta teda docela dost svědí 😝 Jinak další ultrazvuk v pátek ráno. Já zatím neschopenku nemám, až po ET, v práci jsem řekla o co jde a zatím mi docela vycházejí vstříc 🙂 To manžel to má trochu horší když mě vozí do Hradce.
@anina32 @montysek @majka43 ahoj, já mám taky dnešní UTZ za sebou. Na kazdé straně dost folíků, celkem 16, z toho 12 jich má 14mm, což je tak má být a zbytek má asi 11 mm, děložbní sliznice taky ok. Doktro říkal, že je vše v naprostém pořádku.Takže sem ráda.. gonal píchám dám, jen mě snížil dávku a Cetrotide taky píchám. 1 injekci včera, dneska mě ji píchla sestra a zítra přítel. A v pátek na další UTZ. V neděli nebo v pondělí odsátí 🙂. Přítel tam dneska byl taky se mnou, musel přijít na krev kvůli vyloučení HIV, syfilisu atd. Jinak tam jezdím sama. Jinak mě taky cetro... svědí, ale za 15 minut to přejde.
@montysek Pokud půjdeš na IVF, tak budeš před odsátím chodit tak 3x do týdne chodit na UTZ, pak odsátí, pokud to nevyjde na víkend a transfer. Po transferu neschopenku doporučeují. Není tedy prokázáno že pokud nic neděláš, že se to líp uchytí, pokud pracuješ třeba v kanclu neschopenku bych si třeba nebrala, ale pokud máš namáhavou práci, tak jo. A jestli tedy pracuješ v ústavu, tak bych neváhala a kontrolku si vzala. SIce budeš mít méně penfěz, ale myslím, že mimčo je přednější. Ale já i kdybych makala v kanclu, tak bych si ji vzala. Budou vánoce, tak bych si načinčala barák atd. 🙂 jak to mohli z razítka poznat? já vždy i přítel měli na razítku první privátní chirurgické centrum nebo sanus gynekologie. Z toho to nikdo nepozná
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@majka43 Pročpak? tobě je víc??