CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@montysek super,tak moc přeju,ať je všechno ok. 😉
Holky jedu na ten ultrazvuk, tak mi držte palce, ať je všechno OK.
Ahojky, tak embryjka se zatím drží všechny, prý to vypadá pěkně.Akorát mě doktor zarazil, protože povídal, že transfér by mohl být buď říkal pozítří nebo popozítří - já mu moc nerozuměla ale i tak by to bylo teda 3-4 dny kultivace a my máme mít prodlouženou.Říkal, že se zítra domluvíme, tak já se ho na to budu muset zítra zeptat.... 😕
@majka43 Tak jak jsi dopadla? 🙂
jinak já těhu test negativní tak jsem vysadila utroš a čekám na MS a už se těšíme do centra 😉
Ahoj holky. Jak to všechny zvládáte? Já mám z toho čekání na výsledky genetiky celkem depku. A to jsme tam byli teprve min.týden. Ještě mám 5 před sebou. Už prostě chci jít na IVF a mít na TT // 😢
@littlemousecz Já mám od posledního transferu deset měsíců a taky jsem to vydržela. Taky jsem pořád čekala na nějaký výsledky, pak sas byla cysta, pak zase nízká sliznice, ale teď už to konečně bude a zase mám strach, že to zase nevyjde. Ale musí, to bych už nedala.
Holky, hrozí něco v případě těhotenství, když je cysta?
Ještě jedna informativní 🙂 , nevíte zda sanus v Pardubicích funguje i v sobotu dopoledne ? Když tak vychází IUI ? nejsem si jistá, zda nám to na příští pátek výjde, pokud vše bude jak má být 😵
Holky chodím na vás mrkat a držím pěsti co můžu!!! 😉
@chilli009 jsou tam i o víkendech já tam byla i jen na UZ a v neděli myslím i na OPU 😎
Přeju dobré ránko 🙂
Ahoj holky, tak transfér mě čeká zítra, držte palce! 🙂 4 embrya se vyvýjí jak mají, 2 jsou o malinko pozadu a 1 zase upředu a 2 zamrazili už druhý den.Prý to vypadá celkově dobře, tak jestli zamrazí i ty ostatní všchny nebo některý ještě vyřadí - nevím, uvidím zítra.
@holubice.petra Děkujeme !!! 🙂 🙂 🙂
@montysek Ahoooj,tak to je super,budu Ti moc držet palce!!! 😉 😉
Holky kde jste?
já jsme tady 😀 😀 😀
holky mám dotaz dr. chce abych po MS přišla pro žádnku do centra bude mě i prohlížet než mě předá nevíte????a kartu mi dá sebou nebo ji tam pošle???
Volala jsem, jak se rozmrazily embryjka, tak mi řekla, že si včera nevšimla, že mají jenom starší a že je rozmrazí až zítra.

@montysek Držím pěsti, aby se vajíčka dobře vyvíjela a bylo zavedení úspěsné s očekávaným výsledkem // .