CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Ahojky, tak embryjka se zatím drží všechny, prý to vypadá pěkně.Akorát mě doktor zarazil, protože povídal, že transfér by mohl být buď říkal pozítří nebo popozítří - já mu moc nerozuměla ale i tak by to bylo teda 3-4 dny kultivace a my máme mít prodlouženou.Říkal, že se zítra domluvíme, tak já se ho na to budu muset zítra zeptat.... 😕
@majka43 Tak jak jsi dopadla? 🙂
jinak já těhu test negativní tak jsem vysadila utroš a čekám na MS a už se těšíme do centra 😉
Ahoj holky. Jak to všechny zvládáte? Já mám z toho čekání na výsledky genetiky celkem depku. A to jsme tam byli teprve min.týden. Ještě mám 5 před sebou. Už prostě chci jít na IVF a mít na TT // 😢
@littlemousecz Já mám od posledního transferu deset měsíců a taky jsem to vydržela. Taky jsem pořád čekala na nějaký výsledky, pak sas byla cysta, pak zase nízká sliznice, ale teď už to konečně bude a zase mám strach, že to zase nevyjde. Ale musí, to bych už nedala.
Ještě jedna informativní 🙂 , nevíte zda sanus v Pardubicích funguje i v sobotu dopoledne ? Když tak vychází IUI ? nejsem si jistá, zda nám to na příští pátek výjde, pokud vše bude jak má být 😵
Holky chodím na vás mrkat a držím pěsti co můžu!!! 😉
@chilli009 jsou tam i o víkendech já tam byla i jen na UZ a v neděli myslím i na OPU 😎
Ahoj holky, tak transfér mě čeká zítra, držte palce! 🙂 4 embrya se vyvýjí jak mají, 2 jsou o malinko pozadu a 1 zase upředu a 2 zamrazili už druhý den.Prý to vypadá celkově dobře, tak jestli zamrazí i ty ostatní všchny nebo některý ještě vyřadí - nevím, uvidím zítra.
já jsme tady 😀 😀 😀
holky mám dotaz dr. chce abych po MS přišla pro žádnku do centra bude mě i prohlížet než mě předá nevíte????a kartu mi dá sebou nebo ji tam pošle???
Volala jsem, jak se rozmrazily embryjka, tak mi řekla, že si včera nevšimla, že mají jenom starší a že je rozmrazí až zítra.

@montysek Držím pěsti, aby se vajíčka dobře vyvíjela a bylo zavedení úspěsné s očekávaným výsledkem // .