CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Přeju dobré ránko 🙂
Ahojky holky, nevíte za jak dlouho z těla odejde 10.000 jednotek Pregnylu?
@chilli009 já mám ted docela obavy že mi MS příjde hrozně brzo jsem 20DC a 5DPO a BT mi klesla a bolesti jako na MS bojím že příjde hodně brzo ☹
můj graf
http://www.fertilityfriend.com/home/379075
@martina_81 Já beru calibrum baby plan už od září a budu v tom pokračovat, ted v druhém trimestru přejdu na calibrum mami a ten budu brát i při kojení. Při prvním jsem taky brala vitamíny celé těhotenství a i pak dokud jsem kojila. 😉
Přeju dobré ránko 🙂
Přeju hezké mrazivé ránko 🙂
@anina32 ahooj,no kdybych věděla,že se Ti zadařilo i díky tomu baby planu,tak bych do toho snad taky šla. 😉 Ale koupím si asi jen tu kyselinu listovou.
@petrufa86 @antana123 tak termín na laparku mám 13. března, ještě,že je to úterý. Domluvila jsem s ním dneska,že mi ten vejcovod zrovna vezme,pro jistotu. 😉 Večer si domluvím u šéfové dovolenou a budu čekat,snad to uteče,vůbec se mi tam nechce. 😒
@martina_81 aa to ti věřím že nechce ale je to por dobrou věc 😉 to uteče jak nic

@montysek aha takže myslíš že jak tam budu třeba na IUI tak mu říct at zažádá o další injekce aa tak díky za info jo tak to bych šla k ní díky 😉 jsem totálně zmatená