CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Ahoj holky 🙂
Koukám, co jste toho včera napsaly 🙂 My jsme byli včera poprvé v Sanusu Pardubice a super 🙂
Musím přistup paní dr. jen a jen chválit!!!!!Přes hodinu jsme tam seděli a povídali si a ona nám
naplánovala, co s náma 🙂
Vítám nové snažilky 🙂
@lintea - já bydlím taky kousek od Náchoda 😀
@dasty79 ahoj, to jsme se teda pěkně sešly 😉 Tak co má s váma dr. v plánu?
@evik31koukám,že to taky nemáš jednoduchý, jako by nestačili ty starosti s tím že to nejde, co.Já docházím 2x do roka na urologii, ale jen na kontrolu, jestli se něco nemění.Z kamenů mám právě taky strach,máme to v rodině.
ahojky lintea 🙂
dr. nám dala doporučení na imunolgii - tak už jsme objednaný.a pak vše od začátku - udělá 3.den cyklu hormonální profil + stěry.A 12.den cyklu utz a kdyžtak IUI.Laparku zatím pořád odsouvá, když už jsem otěhu.Zatím zkusíme tohle a počkáme na výsledky z imuna.A pak se uvidí co dál 🙂 ale je fakt dobrá - snaží se přijít na problém.Proč byl ten potrat, proč při IVF - z 25 vajíček - nezbylo nic ☹ atd.Sice je to vše od začátku,ale já jsem ráda,aspoň vše pořádně proklepne.Né jako předchozí dr. - ten jen řekl - potrat to se stává, IVF vyjde příště, a furt jen na vše dost času a nic se nedělo.
@dasty79 tak to je fajn, že to aspoň řeší.Můžu se zeptat kam se máš obj. na tu imunologii? Mě to právě posílal přímo dr. do fakultky v HK a hrozně dlouho to trvalo.Pak mi dr. řekl,že mám kardiolipinový syndrom a je to složitý vysvětlovat, a napsal anopyrin.Takže jsem to hledala všude možně co to je 😒 všude píšou,že by se ten test měl opakovat aby se to potvrdilo, ale nic takovýho dr. neříkal, tak jsem přemýšlela, že bych si to zařídila sama.
holky mě tak bolí v kříži, ani pořádně sedět nemůžu, to jsem minule vůbec neměla.Taky mě začlo bolet v krku, hlavně že mi dr. vždycky po ET říká ať nenastydnua ať k nám nikdo nemocnej neleze 😅
@evik31 🙂 na ET jsem byla v sobotu, takže oficiálně testit bych měla asi 26.9. ale pohybuju že to vydržím 😀
právě že u mě je problém, že pozitivní test jsem měla vždycky, jen to ty moje embrya vždycky brzo vzdají, a to právě by mohl způsobovat ten syndrom, proto si chci jestě zopakovat tu imnologii. Vám přišli na nějaký probém?
ahoj holky, tak já hlásím, že dnes dorazila ms, takže ani 2 IUI nedopadlo..no jdu volat do Sanusu, doběhnu si rpo recept na clostil a jdeme do třetího kola....musím si jít dnes něco koupit abychs i udělala radost...
jéé Eviku, tak my máme i stejnýho doktůrka..tak holky to jsem zvědavá, jeslti se nám podaří se někdy sejít společně v čekárně🙂
@lintea - jsme objednaný do HK do fakultky -ale chtěj doporučení.Anopyrin už jsem taky brala dřív.Ale mě to dr. vysvětlovala, že právě na tu imunologii prozkoumaj mrtě možností - protilátky proti spermiím, proti vajíčku,....že toho je strašně moc!Že právě většinou doktoři udělají v centrech jenom nějkaý základní,ale je lepší to komplet imuno - tam se dá prej zjistit dost.Někdo zas má třeba prednison na tři měsíce a to musí být chráněný sex a pak teprv povolej snažení,....je toho hrozně moc.Jdem tam v říjnu - výsledky budou za 2.měsíce.Je tod dlouhá doba -ale zas ne tak dlouho a třeba fakt objeví problém.Tak je zbytečný podstupovat teď IVF, když se neví jak to vše je...
@lintea - takhle to měla jedna holčina taky - bolelo jí v kříži a pak byla těhulka 🙂 a já když si vzpomenu na sebe, tak jsem to taky tak měla - cca týden před ms, která pak nedorazila - tak mě bolelo v kříži.Věř tomu a za chvíli nám určo nahlásíš // 🙂
@dasty79 ty protilátky proti vajíčku a spermiím mám v tom výpisu taky, a je to ok, ale kdyby to nevyšlo řeknu si taky jestli by mi dr. nevypsal žádanku, tohle je fakt na prd, vždycky dlouhý čekání, pak konečně pozitivní test kterej krásně sílí a najednou konec, tak že chci vědět čím to je.
Krásný podvečeeeer

dobrou, já jdu z práce domů, konečně 🙂