CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@petrufa86 to je hnus,co. Taky jsem měla chuť reagovat, jenže to bys musela každýmu tomu debilovi zvlášť a na to nervy nemám. 😒 No Ty seš jedna z těch, co mají určitě špatný genofond,takže Tobě nepomůže ani to,že jsi mladá! 😀 😀 😀 Ne, ale vážně, ten špatný genofond mě fakt rozesmál. 😉
@petrufa86 děkuju, snad to bude v pohodě. jak jsem psala, jásat budu, až budu vědět, že je všechno jak má a kde má být. přece jen jsem trochu skeptik a radovat se předčasně se bojím. ale jsem teď trochu klidnější a jsem ráda, že jsem testovala tak brzo (i když asi bych měla opačný názor, kdyby bylo na testu bílo). budu testovat zase zítra, jestli čárka sílí, tak snad jo.
@martina_81@petrufa86 jo, špatnej genofond je fakt dobrej vtip.bych chtěla vidět toho genofonda, co to napsal
@martina_81 asi mám, takže kvůli němu budu do konce života bezdětná, ne?? Helem, mě včera mamča vyprávěla že u nich v práci byla kolegyně dcera před měsícem v HK na IUI. Povedlo se to a dokonce čekají dvojčátka, ale!! Oba dva dělají v Holicích v jedný firmě, která dělá tlumiče a takový ty blbosti a když doktor viděl jeho spg, tak mu řekl že doporučuje aby dal výpověď že jinak bude do roka neplodný. Jí v práci řekli že by měla dát výpovď protože tam spíš není než je, protože chodili na utz, vyšetření atd. A co je nejhorší že jim přišli i na to že mají z tý práce tak zamořenou krev že jim ji museli čistit.A když přišel dr výsledek jak hodně ji mají zamořenou tak si dokonce myslel že jsou oba feťáci a měli dost co vysvětlovat. Dobrý, co?? Já to říkám pořád že do 5 roků bude Car navštěvovat každý 3 pár.
@littlemousecz viď? ten nemá chybu, pitomec. 😀 😀
@littlemousecz já snad ani ne protože bych mu musela rozbít hubu
@petrufa86 no to je pravda, by si zasloužil ale. no ale spíš bych mu fakt přála, aby si tím prošel sám, nebo někdo z jeho rodiny aspoň
@petrufa86 tak to je síla. Super,že se jim to povedlo, ale s tou prací mě to dostalo, pěknej hnus. 😖 Nikdy nevíš, v čem vlastně děláš.
@petrufa86 tak to je teda mazec, s tou krví. a to jako v tý firmě nekontroluje hygiena pracovní podmínky nebo co? bych na ně poslala udání s výsledkama od doktora
@martina_81 No to nevíš, aby se člověk bál jít i k doktorovi aby ho za to nevyhodili.
@littlemousecz já nevím, co tam přesně dělají ale myslím si že je to spíš z těch věcí co vyrábějí a z těch přístrojů atd. A ta firma funguje už víc jak 15 roků, takže si myslím že prac. podmínky a všechno mají v pořádku.
@littlemousecz Já jsem prvně testovala snad šestý nebo sedmý den a to ten dušík vyskočil snad až po patnácti minutách a spíš jsem si ho představovala, pak jsem testovala obden, na tom druhém testu to už trošku viděl i manžel a až ten třetí šel vyfotit, to znamená 10- 11 den to bylo vidět na fotografii. Poslední test jsem si dělala ráno než jsem jela na krev, to znamená 14. den a taky to byl pořád ještě duch, nebyli obě čárky stejně silné. Záleží na testu, já používala mamatest 10 a ten je snad nejcitlivější. Jestli jsem dobře pochopila a ty jsi to fotila už sedmý den, tak to by ty dvojčátka mohli být 😉 😉 😉 A ty si měla pregnyl? Tady právě všichni píšou že ho měli a že po něm může bejt falešně pozitivní test. Já jsem asi jediná co měla místo něj Ovitrelle. Zkus tak po dvou dnech ještě jeden test a uvidíš jak zesílí 😉
@petrufa86 no je to pěknej bordel ale, člověk aby se bál někam i chodit do práce
@petrufa86
@martina_81 No tak jsem si to taky přečetla a ty názory 😨 😨 😨 😨 Nejlepší bylo to s tou umělou inteligencí, to abych se začala připravovat že porodím robota 😀 Já nevím, tohle asi ten kdo tím neprošel nepochopí. Taky jsem tam chtěla něco napsat, ale ty lidi by si to asi vysvětlit nedali 😕 Mě Dejmek při jedné z prvních návštěv řekl že za 50 let už lidstvo pomalu ani nebude mít ani jinou šanci na rozmnožování se než IVF.
@littlemousecz to máš pravdu. Nejen že je neplodnost způsobena těma sračkama co jíme a dýcháme ale i tím kde pracuješ a co děláš. to je prostě děs běs.
@anina32díky za odpověď. no já pregnyl měla, ale v neděli 17.6., takže je to od Pregnylu 14 dní, to už by pregnylovka být neměla, do deseti dnů by měl být z těla pryč. ale uvidíme, jestli bude zítra silnější. mamatest 10 mám taky. jj, focený je to 7. den po ET (ET bylo 24.6. a test 1.7.). mě to právě jen zajímalo, jestli si měla čárku dobře viditelnou nebo jen ducha. mě naskočila už zhruba po té minutě a vidět je krásně.
a jak se cítíš? mě teda ty horka dávají pěkně zabrat. potím se jak dveře od chlíva. a to ještě nejsem ani pořádně těhotná, nedovedu si představit, že bych byla v sedmým měsíci. zatím pozoruju jen větší prsa a bolest jako před menzes, to přičítám utrogestanu.
@anina32 jaban, robota, bude mít zuby a hned na tebe bude mluvit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Já to říkám pořád, kdo tím neprojde, nepochopí o co jde. A je to pravda. A nejvíc miluju ty blbky co tady řeší to, že se snaží 2 měsíce a nejde jim to a už jsou z toho na zhroucení. A co máme říkat my s Jardou? Za chvíli už to bude 2,5 roku. Umělko se nepovedlo, KET skončil potratem dvojčat a ........... To já bych měla bý na zhroucení. 50 let?? Já si myslím že tak za 10 let.
@petrufa86 asi tak, pak to dopadne jako v tom filmu, co nevím, jak se jmenoval, že se děti podle zákona musely počínat uměle a ta jedna těhotná, co otěhotněla normálně, měla zachránit svět 🙂 (nebo tak nějak to bylo,už si to moc nepamatuju)
@petrufa86 no ty děvčata, co se hroutí po dvou měsících taky miluju. mám takovou kamarádku, co se snažila tři měsíce a byla totálně psychicky vydeptaná, že to nejde, a že určitě budou muset na umělý. podařilo se jim to čtvrtej měsíc. já když jí řekla, že se snažíme už víc než rok, tak se málem zhroutila za mě. a to nevím, co by dělala, kdyby tady četla některý příběhy holek, co mají za sebou třeba 7,8 let snažení, několik IVF, IUI a všemožných vyšetrření.
@littlemousecz No určitě máš silnější čárku než já 😉 😉 😉 Ty vedra to je hnus velebnosti, pripadám si jak nadmutej vorvan, ruce nohy napuchlý, prsty nemůžu pořádně ohnout 😒 Ale už jen chvíli, podle počítadla 50 dní, a možná to bude dřív 😉
@littlemousecz to máš pravdu, na jiný diskuzi kam chodím je holčina, která má dvojčata a povedli se až na 15 transfer. K tomu ještě absolvovali miliony vyšetření protože docházelo k potratům a .............
@anina32 🙂 tak přeju, ať to hezky s Petříčkem zvládnete. snad ty horka trochu poleví. jediná možnost je přes den spát a jít večer ven se vyvětrat. kdybych nemusela do práce, tak to asi tak budu praktikovat. jsem byla předvčerejšky venčit ve tři ráno psa a to bylo tááááák příjemný. krásně teplo, ale ne horko, lehkej vánek. no nádhera. akorát byla tma no 🙂
@petrufa86 no myslím, že ty holčiny, co se hroutí po dvou měsících by už byly dávno v Bohnicích na uzavřeným oddělení, kam by nesměli chlapi 😀.
@littlemousecz No to jo, ale chápešt to? Kor v dnešní době když ti doktor řekne že i zdravým párům to trvá rok a oni se hroutí po 3 měsících?
@petrufa86 15tý transfér? Tak na to bych asi psychicky už neměla, ještě s tím vším okolo. ☹ ☹ ☹ Je to děs, co všechno se děje. ale v těch komentářích v článku měl asi pravdu ten,že proto se cikánům tak daří rozmnožovat, protože na to jdou už od puberty a jedou jedno děcko za druhým. a hlavně se nestresují nějakou prací. No vidíš, a jsou zdraví, protože nechoděj do práce, kde by jim nějaký sračky znečišťovaly tělo. To je teda spravedlnost. 😒
@petrufa86 Holka nevzdávej to, mě ti je vždycky tak líto, když ti to nevyjde 😢 , když jsme do toho šli vloni spolu, tak jsem byla přesvědčená že to budeš ty komu se zadaří dřív. Ale nic není ztraceno, sama si psala že i z iui můžou být dvojčátka, moc bych ti přála aby si se taky dočkala 😉
@petrufa86 no nechápu, já to třeba ten rok vůbec neřešila a nechávali jsme tomu volnej průběh. jako že jsme prostě sexovali, když jsme měli chuť. ten druhej rok jsme začali sex trochu přizpůsobovat ovulaci a asi až po dalším půl roce jsem to začala řešit s gynDr. Do Sanusu jsme šli v podstatě po 2 letech a 3 měsících snažení. No a pokud to teď vyjde, tak na 3. výročí svatby (a začátku snažení) v srpnu budeme moct slavit dvojnásob
@littlemousecz No to je právě to že já už ani spát nemůžu 😒 Do postele chodím až kolem půlnoci, dřív by to nemělo smysl, v jednu už jsem vzhůru, musím na malou, pak tak do čtyř koukám do stropu a nemůžu usnout, mezi tím jdu tak zase 2x na wc, pak se vzbudím tak v šest, a když je dobrej den tak pak ješte na 2 hodky usnu, ale né vždycky. Ale to se dá zvládnout, až se narodí tak taky budeme v noci vzhuru 😉
@martina_81 jo a z těch 15 transferů bylo asi 5 potratů. takže z toho bych už asi byla zralá leda tak na Bohnice. Ale já to nechápu, podívej se na ty cikánky. některý 150 kg, hulej, chlastaj, zdravě nežijou a dětí mají plnej barák. Já neříkám teda že jsem hubená, ale nekouřím, piju jen občas a jím tak normoš. Ale jím i hodně ovoce, zeleniny, luštěnin a ..... Jo a ještě k tomu berou 60 tisíc měsíčně od státu
@anina32 já to nevzdávám, ale víš jak.... Taky sem si myslela že aspoň ten 3tí transfer vyjde a ono prdačka. Já vím, že IUI je taky dobrý. Ale je tam malá šance úspěchu a pochybuju že se povede když umělko nevyšlo.
@littlemousecz my to taky ten první rok neřešili, sexovali jsme taky když jsme měli chuť, žádný ovu testy, měření bazální teploty a......
@anina32 no ber to jako tréning 🙂 no a když nemůžeš spát, tak si sedni aspoň k otevřenýmu oknu na chvíli a pak si jdi teprve zase lehnout, třeba to pomůže

@martina_81 jojo, grepový džus, kontyhelový čaj a červený víno
@littlemousecz gratuluju, tak aspoň někdo má //.
Týjo, to sou názory, bych vraždila. Sem měla chuť se tam přihlásit a vše jim tam od plných plic napsat. Lidi jsou fakt hovada nic jinýho. No a vidíte, my se snažíme od 23 kdy by si každý řekl je mladá, půjde ji to a co?? Kariéru neřeším a co mám ? Prd. Byh těm vtipným pisatelům přála aby si prošli tím samým, pak by určitě názor změnili. Já to říkám furt, kdo nezažije, nepochopí. A je to pravda