CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@petrufa86 v Praze mi napsali špatnej protokol, doktor popletl datum Pregnylu při první IVF , takže celá stimulace byla na nic, byla jsem objednaná na den a hodinu, přijdu a doktor už tam nebyl - zapomněl na nás,...a tak dále, takže moc spokojený tam nejsme no :(
@antana123 jj, stejně to asi tak minimálně 3/4 roku budeme zkoušet doma co kdyby náhodou a pak se vrhneme na IUI a kdyby se to nedařilo tak do IVFka 😒
@sarinka_nevesta hmm, tak to je naprd, přitom tady holky pronatal chválí. Takže u Vás nedošlo k transferu?? A kolik máte zamrazeným embroušů??
@petrufa86 teď v druhym pokuse došlo k transferu a mražený máme ještě 4
@petrufa86 @antana123 ahooj, tak se zase hlásím po rachotě. 😀 Jinak koláče se v sobotu povedly, dělala jsem je podle tohohle receptu http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3480 a byly fakt dobrý. 😉 Koukám,že nám sem zavítala nová tvář @sarinka_nevesta 🙂 a třeba to tady trošku ožije, po čase. 😉
@antana123 není to ten samej dekor, co máš pro Šímu to povlečení? http://www.textil-jimi.cz/produkt/818/z52//kate...
@martina_81 Ahoj jo je to vypadá super 😵 😵 😵
@martina_81 super že se koláče povedly 😉
@martina_81 já jsem frgály dělala v neděli z toho těsta co serm ti poslala a byly super i když sem to nechala kynout jen chvilku protože sem spěchala, tak nevím proč se ti nepovedly. jinak hlásím že sem se právě vrátili z imunologie.
@sarinka_nevesta a a to se nepovedlo?? Jak jsi jinak dopadla v sanusu s převozem?
@petrufa86 a výsledky budeš mít fakt za 14 dní?
@martina_81 jj, říkala že výsledky pošle do sanusu a že se mám tak za 10-14 dnů připomenout mejlíkem a že mě zprávu taky pošle. Jinak doktorka super, sympatická, mladá a ..... A jinak ona zkoumá vše z krve, takže mě brali v laboratoři 6 ampulí a měla sem na 3 A4 začárkováno asi tak 40 věcí na co mají krev vyšetřovat a Jardovi zaškrtla jen 1 kolonku a to jestli nevytváří protilátky proti spermoušům. Ale jelikož jsme mimo Prahu tak chtěla raději přivýst i spermoníci protože kdyby vyšla krev tak zkoumá i je, teda ne je, ale tu tekutinu, takže se tam neřešil čas kdy s tím dorazíme. Jinak po těch z Prahy chce jen krev a pak kdyžtak po špatných výsledcích spermoníci.
@petrufa86 to se bohužel nepovedlo..převoz by šel. Pani doktorka byla ochotná a hned volala do Pronatalu, jaký používaj konzervační médium a bohužel nějaký jiný, než v Sanusu, takže by to bylo hrozně složitý a drahý...zatim teda zůstáváme v Pronatalu a pokud se nepovede ze zmraženejch, na další IVF už půjdu do Sanusu....
@sarinka_nevesta v HK v Sanu je doktorka, jo?? A ten převoz a vše okolo byste si museli určitě hradit sami, co??? Taky možnost, využít embryjka v Prenat a kdyby se nepovedlo tak do HK. Držím palce aby se povedlo a do HK nemuseli, max při druhým cvrčkovi 😉
@petrufa86 tak to je teda vážně rychlost. No my taky museli přivézt spermijky a krve nám brali taky asi 8 ampulí. 😒 Jsem teda zvědavá, tohle čekání už zvládnu, ale znovu bych tam teda nešla, to bych vážně dala radši pár stovek navíc za cestu a jela do Prahy.
@martina_81 Tak máme výsledky z imuna. Přítel v pořádku, já samozřejmě ne. Mám zvýšené hodnoty NK buněk a vyšší tvorbu embryotoxickcých cytokinů. takže moje tělo buď embryjko zabíjí nebo je poškozuje. Mě z toho jebne. Proč si všechno musím vyžrat zrovna já. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@majka43 koukám že máš dneska transfer, tak držím palečky aby to vyšlo. Jojo, musím brát prednison a kortikoidy, což je pěkný svinstvo, takže 😝 😝 😝 ale chci se objednat do sanusu a zeptat se dr jestli by bylo možný nasadit léky teď hned a že bychom to zkusili přirozeně, třeba v tom byl zakopanej pes 😉
@petrufa86 To je dobrej nápad, jestli nemáš jiný problém, tak by to mohlo být.
U mě z transferu zatím sešlo, embryjka se špatně vyvíjejí, tak když to do zítřka nedoženou, tak by rozmrazili jinou várku a transfer bude v sobotu. Aspoň my naroste ještě trošku sliznice, říkal, že jí mám hraniční 8mm, tak si říkám, že všechno zlý je k něčemu dobrý a vůbec se nestresuju, jako jindy. 😉 😉 😉
@petrufa86 Já beru estrofenu 6 tabletek denně, mě by taky sama nenarostla. A rozmražovat taky není co, chodím na darovaná embryjka.
@montysek Nijak jsem neměla co psát, nic se nedělo a jestli mě dají 3 tak jsem určitě pro. Jen vyšel novej zákon, že se můžou transferovat jenom dvě embryjka, tak nevím.

@antana123 no vidíš a já slyšela že zase po laparce se to hodně povede do 3 měsíců jak je tělo pročištěný. Ale pokud se povede do 1/2 roku tak to bude paráda, ne??? No vidíš, tak šance je pořádná, aby z toho pak nebyly dvojky 🙂 🙂