CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@antana123 Co bys chtěla v 1-2 týdnech těhu za HCG 1000? 😀 Rovnou dvojčátka ne? 😀 Já měla těch 50 a byla jsem ve 3-4 týdnu ale spíš si myslím, že ve 4, protože když to viděl o ten týden dýl, tak vím, že jsem byla v 5 týdnu! Takže máš dobrý HCG. 😝 😉 Jj, myslím, že by se ani nemělo testovat každý den ale nejdříve ob den. 😀
Ne, je to dobrý. 😉 Jak říkám, já taky furt testovala a pak se mi to zdálo i slabší....a jak mě teď kope lump jeden 😀 To máš tak velkou zásobu testů nebo chodíš stále kupovat do stejný lekárny? 😀 😀
@antana123 už tě vidím v lékárně. Co to bude mladá paní??? 30 těhotenských testů, děkuju 😀 😀 😀 😀 😀
Jinak dneska sem byla na kontrole. Bobek krásně prospívá, má 8 cm a srdíčko bije o 106. Dr říkala že takhle přesně vypadá prosperující těhotenství. tak sem ráda. A co je mi divný že jsem od minulý kontroly, což je měsíc přibrala jen 10 dkg.
@littlemousecz Já u dcery přibrala 20kg - měla jsem 80kg,když jsem šla rodit, byla jsem jako hroch a břicho jako na dvojčata - i se mě lidi ptali, jestli nečekáme dvě. 😀 Ale teď už mám taky velký asi jak jsem menší nebo co 😀 ale tenkrát jsem hned z porodnice odcházela o 10kg lehčí, tak aspoň něco. 😀 Tak jsem zvědavá, kolik přiberu teď... 😕 😎
@montysek no já jsem taky zvědavá, na kolika kilech skončím. Když vstávám z postele, tak si připadám jak povalenej slon a z vany mě musí pomáhat manžel 🙂 (asi bych s menšíma obtížema vylezla i sama, ale ty akrylátový vany hrozně kloužou, tak mám strach, abych sebou nešvihla)

@petrufa86 mám jít na krev v pondělí a ta to rozhodne 🙂 ale snad když sílí testy tak i hcg 😉