CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Hojda,kočky,můžu k vám? Já taky chodím do Sanusu, ale zatím to budem zkoušet normálně. 16.9. jsem byla na revizi z důvodu zamlklého těhu a z histologie mi zjistili Molu hydatidosu, je to na .... . Ted chodím na krev a doufám, že to bude ok. Občas děsný depky, občas si připadám, že už jsem to překonala, lítám v tom.
@gabi83 to si delas srandu? to ti fakt rekla? To je nechutny ☹ jako by to pro cloveka uz tak nebylo tezky a doktorka misto aby podrzela, tak se zachova takhle nechutne ☹ a chodis ke Stepanovi mladsimu nebo starsimu? Ja chodim k starsimu a jsem s nim absolutne spokojena.. sice toho moc nenamluvi, ale je prijemnej a fajn 🙂
Holky není divný,že pořád špiním a MS nikde????To jem minule a předtím neměla

@evik31 to jo taky mi prijde, ze ty hafani maj obcas daleko lepsi peci nez jakou mame my... 😀 tak to bude v poradku 37°C je u pejsanu normalni teplota, takze kdyz uz mu teplota klesla, tak uz se zanet lepsi... 🙂