CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@evik31 no jo to se ho určo zeptej.S tím ti neporadím.tomu nerozumím a neumím si to představit.Ale i k dyby tak hlavně,že budeš mít tělo fit.To je si myslím pro embryjka nejdůležitější.Jinak já čekám na MS.Měla bych to dosta za 2dny cca a pak Ket.Jen doufám,že tento cyklus to bude po těch 30dnech a ne jako minule.To by mě švihlo,jeslti se mi to rozhází 😠
@evik31 Jsem jen pročetla "diskuzi druhou" a ani ti neodpověděli nic.No fakt hrůza.No my máme ještě 6 mrazáčků a jeden z nich prostě bude ten pravej.No tak to jsme na tom stejně s tím cyklem.Nejhorší je,že mě zase nic není. 😠 Hele a když jdeš teda toho 1. na operace a když to nedostaneš a nedejbože by jsi to dostala před tak to i tak udělají,ne?NEbo tao má na něco vliv?Ale když jsem byla minulou středu na kontrole tak Dejmek trvrdil,že slizncie je vysoká,že to brzo bude...
no zlato já jdu hodit koupel a pak asi do hajan jelikož ve 4 ráno vstávám tak tady koukejte zítra něco naklábosit at mám co číst joooooo 😠
no je vidět,že tady je asi ještě většina pracujících tak nemaj tolik času na psaní 😕
myslím holky tady teda 😀
ahoj holky..zdravím po víkendu, je to tak jak píšete...od rána do večera jsem v práci a někdy to jde, je čas psát a reagovat ale pak jsou takový dny jako byl dnešek, kdy se od rána nezastavim...ted jsem tu seděla a tupě zírala do zdi ja jsem utahaná a jak se máte vy?
ted jsem dočetla těch pár řádků co jste tu naklábosily, tak sobotní oslava se vydařila, večer teda byla kosa jako blázen..ale vnitřně jsme se zahřívali🙂, joo rumíček lékařský ... 😉 no a šli jsme s přítelem za piráty s karibiku
tak ted když jsem tu já tak tu nikdo není,ach jo, tak snad se tu někdy sejdem

@rvasata kde ty se flákáš holka jedna pořád 🙄