Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@pampeliska36 Noooo....ale to už je vidina trojčat, to raději néé 😀
@drndapetka na obrazku je to hezky 😀
já jdu taky si na chvilku mufnout tak zatím pa páá
@blazenkaa skládání je super, když je na něj čas a myslímsi, že právě v této době čekání a nejistoty je to dobrý lék na psychiku 😉
@drndapetka já skládám převážě 3000
@blazenkaa to uý je na moje nervy moc 😀
Tak já valím taky něco dělat, ať ta domácnost trochu vypadá 😀
@drndapetka já myslím že ne to by jsi zvládla jde jen o čas a když budeš po transféru tak budeš mít času dost
@pampeliska36 😠 😠 😠 😠 Pampeliško!!!!!!! J8 už jsem ti to říkala kam jedeme,....máš v tom tady hokej, co??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pampeliska36 No ale jinak...na Těrlickou přehradu.... 😀 😀
@drndapetka Já Utroš nechci,..už nééé, ikdyž mám doma ňáký balení... 😒 😒 😒 Ale asi prý ho stejně budu potřebovat, protože agolutin se píchá do potvrzení těhu,..pak se do 12tého týdne stejně zavádí Utroš,..aspoň teda v Unice.. 🙂
ahoj,genetiku a imuno nám dělali,dle nich vše v pořádku.Vajíček jsem měla vždy kolem 28.Po poslední stimulaci krátký protokol antagonist jsem jich měla 25.Metodou icsi se nám při 1a2 ivf oplodnily všechny tj.12 a do stádia blastocysty se nám vyvinuly 3 což je prý normální.Při 3 ivf jsme připlatily o 6 oocytů navíc a emryoložka nám řekla že se oplodnilo jen 5 vajíček.Na můj dotaz proč se neoplodnilo více mi řekla že neví jestli je to vajíčkem nebo spermií.A pak mi gogela řekl novinku že prý spermie špatný a vajíčka taky což byla pro mě novina.
@vodni puregon jsem měla při prvním ivf tam bych asi řekla že stimulka byla dobrá a vajíčka taky.Jenže hyperstimulační syndrom,musela jsem jezdit na kapačky.Takže se volila jiná cesta a asi nebyla dobrá.Minimálka není špatná ta by mi sedla ale při manželovým spermiogramu šance na úspěch malá.Chceme právě ten 4 pokus na unice a pak když to neklapne tak minimálku ale spíše vOL tam je to blíž.
@lena5 to se nedivím, že směla OHSS, taková úroda, to je fakt mazec 😠 A proč ti dali 225 IU? Co vím, tak standardně dávají 150 a zvyšuje se jen když je s tvorbou vajíček problém (třeba jako já 300 IU kvůli FSH). SPG máme taky zlý. Ale nezoufej, jak píšeš, jde o to zvolit vhodné léky a dávky. No a ani na Unice ani jinde jasnovidci nejsou - každý reaguje jinak. Teď už toho infa o tvých reakcích mají dost, tak to na 4. pokus vyjde 😉
Holky, tu sliznici jsem studovala....na uhnízdění musí být min.7mm, pokud je nižší tak embrijo nemá šanci 😔 A samozřejmě lepší jsou dvojciferné hodnoty 10mm a více, tam je větší jistota 😉
@lena5 není to moc, je to ideální 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@drndapetka tak ty jsou nádherný taky ráda skládám