Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@malina2 dík🙂 Dneska na něj jdu, mám hroznej strach.
@rychetkami vaginálně,prý až do 12 tt.,držím moc moc pěsti!!!!!!!!A dívej se pořádně na obrazovku,jak to tam bude blikat 😲,ke komu jdeš a v kolik?
@majcam právě zase šílím, že nic blikat nebude, ale já jsem prostě případ....Jdu v 13:30 k Dr. Brandejské🙂
Dík, holky🙂
@rychetkami neboj,já taky šílela,a to měl Méďa hodinu skluz 😠 ,když jsem lezla na lehátko,tak jsem myslela, že stresem umřu,a teď to probíhá stále stejně 😕,proto mám možná na hlavě ty "stříbrňáky"🙂)
@majcam Já si dnes dělala test - 11den ET.. Bohužel negativni - ani dušíček. ☹ Moc teda nevěřím.
Chci se jen zeptat, kdyby se menzes pořád úplně nerozjel, na krev do Gennetu mám i tak jít? Vychází to jinak na pátek.
Jen ještě přemýšlím, zda nemám náhodou ten Utroš raději polykat. ☹
@majcam jojo, lázně jsem si užila, byl to moc fajn měsíc života 🙂 jen nevím, jestli ty procedury nenarušily účinek těch hormonů, co mám na umělý přechod kvůli endošce, a te´d v tom má tělo bordel 😕 ale zdá se, že jsme snad konečně přestala krvácet, tak snad to nezakřiknu 😉
@adriadri kočko to mě moc mrzí ☹ ty jsi po druhém IVF? jak píšou holky, udělej test ještě ve čtvrtek a na krev určitě jdi, přece jen ten krevní test je spolehlivější než počůraný papírek....zrovna minulý týden zjistila sestra mé nej kamarádky, že e těhule, a test byl úplně bílý, vylezlo to až z krve a to je už 5.tt......
holky prosím, jak je to s tou MUDr. Vykysalou, ona opravdu už v Gennetu není???? koncem září ještě byla......
a myslíte, že mi sestry na recepci řeknou výsledky mého HP z krve nebo musím počkat až na konzultaci u doktorky? byla jsem na krvi v říjnu, než mi píchli ten Dipherelline.....
@sedmitecka tak super,že se líbilo,taky jsem chtěla prubnout lázně,ale už jsem prostě nechtěla v mém případě ztrácet čas....
@adriadri určitě jdi, některé ženské, resp. jejich tělo si dává na čas a HCG se v moči projeví až se zpožděním. Krev je jistota 😉
@sedmitecka Vykysalá je v Gennetu naproti Bílý Labuti u Florence,myslím pasáž Archa..a výsledky by ti měli říct,mě sice taky nechtěli říct výsledek AMH,ale to bylo z důvodu,že nebyl moc dobrej.... 😉
@zvalentova OK, pokud to nedostanu, tak tam zajdu v ten pátek.
Holky díky moc všem za podporu. Dám Vám pak vědět.
@majcam dekuji 🙂 v palaci Archa byla prave v rijnu, lae rikala, ze po novem roce bude zase zpatky na Letne....ja se uz lekla, podle toho, co jste psaly, ze tam neni vubec uz, uffff ☹
lazne nejsou ztrata casu, urcite neco do sebe maji, i kdyz tedy u me to asi bylo moc brzy po laparce a rozdrazdily mi procedury cele telo 🙂 snad to nejak efekt mit bude 🙂 ale teda ten mesic je dlouhy, i kdyz tam byla super parta....
holky, uz se na me asi zacina projevovat dipherelline a umely prechod, jak jsem si libovala, ze nic necitim, tak uz to zacalo, navaly a strasne poceni.....vylezu ze sprchy a za pul hodiny jsem durch ☹ hnuuuus.....
@monivo ahojík, jak je po vyšetření pátečním? Doufám, že v pohodě. Jak to popisuješ tak mi to připomíná když jsem byla před 10 lety na zjišťování průchodnosti vejcovodů a to byl mazec teda bolelo to jako čert. Hele a jak Ti tímhle vyšetřili tu jizvu? Asi blbá otázka co? Já dneska začínám píchat tak mi drž palce MS dorazila na minutu přesně naštěstí 😀 . A 14.12 jdu na UTZ a snad už mi řekne kdy konečně bude KET.
@kive76 joj, to se to zbytečně prodlužuje, ale zase je čas stihnout další věci. Kam vás poslali na Imuno?
@rychetkami tak co?
@rychetkami kočko, tak jak?

@rychetkami Ahoj! Dela se vaginalne... Jak je u tebe?