icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

darkwitch
23. únor 2012

Děkuju tak aspon že tak 🙂 aspon se mezitím přehoupne měsíc a rozloží se to do dvou výplat 🙂 cena je stejná, ale když to jde ze dvou výplat nějak méně to bolí, alepson opticky 😀

monnn
23. únor 2012

@darkwitch Klárko určo to nevadí,já jednou píchala asi 1,5 a to už jsem měla gonal i cetrotide - vlak měl hodinu zpoždění a než jsem doběhla do Gennetu 😠

majcam
24. únor 2012

@rychetkami super!!!!!!!!!!!!Moc gratuluju,co pohyby? Já už je teda mám déle,ale nebyla jsem si jima na 100% jistá,jsem realista,tak jsem si řikala,že se mi tam hejbaj střeva... 😲
@darkwitch držím moc pěsti!!!!!!!!!!!

rychetkami
24. únor 2012

@majcam no právě, že pohyby nemám, jen takový lechálí, ale to s třeva vůbec nepřipomíná...kdybych neměla ten angelsounds,tak se bojím, jestli jsou naživu

majcam
24. únor 2012

@rychetkami jj to už je ono 😉

zvalentova
24. únor 2012

@darkwitch platila jsem ICSI, AH až před ET.

raducha
24. únor 2012

tak od dneška máme zaregistrováné miminko u dětské lékařky. vím,je ještě brzy ale o jedno zařizování mín. 😉

darkwitch
25. únor 2012

OPU mám naplánované na úterý a dneska se na utz ukázalo dokonce 20 folíků, jsem zvědavá kolik z toho bude nakonec vajuch a kolik jich bude natolik kvalitních, aby se oplodnila a byla z nich embryjka na zavedení... no nechám se překvapit 🙂

teda holky vám ty týdny strašně rychle naskakují 🙂

rychetkami
25. únor 2012

@darkwitch 20 folikulů, ty jsi ale výkonná...🙂, to já se můžu jít bodnout, měla jsem jen 8, z toho 4 pěkné a jen 3 vajíčka..tak to by bylo, moc držím pěsti🙂

zabka77
25. únor 2012

Ahoj holčiny. Dnes jsem 11.den po ET a už 3 den mám lehké špinění. Většinou večer a opravdu jen taková šmouha, Žádná krev. Testit budu v úterý,ale už jsem to obrečela ,že nám to zas navyšlo. Je to naše poslední a to 3.IVf mrazáčky nemáme. Pobolívá mě v podbříšku,ale taky jen večer. Jsem z toho blázen. Asi ten utroš mrchu brzdí.

darkwitch
25. únor 2012

@zabka77 ještě to nevzdávej špinit můžeš i když seš těhu 😉

zabka77
25. únor 2012

@darkwitch Ve středu jedu na krev tak uvidíme 😖 Jsou to šílený nervy 😢

lendam
25. únor 2012

@zabka77 Já taky špinila a nakonec jsem byla tehu...to špinění bylo, že zanikalo druhé embryjo a to první vydrželo 🙂

zabka77
25. únor 2012

@lendam Pořád ještě ve mě ještě plápolá malý plamínek naděje,ale začíná mě bolet břicho víc a víc 😒 ta mrcha chce prostě ven můra jedna

darkwitch
26. únor 2012

mám na vás dotaz, nevíte jak je to v gennetu s narkozou když máte opar? potvora se mi včera udělal a jsem z toho lehce na nervy... (vím, že na Homolce by laparku rušili) děsím se že bych si vyplácala pokus a zkončila předčasně kvůli oparu ☹

zabka77
26. únor 2012

@darkwitch Myslím si,že to tam neřeší. Není to žadný velký zákrok 😉 Kdy jdeš?

darkwitch
26. únor 2012

@zabka77 v úterý 🙂 tak snad to řešit nebudou... fakt z toho mám hrůzu... ale asi to nebudu řešit 🙂

zabka77
26. únor 2012

@darkwitch Taky dost trpim na opary a pomáhá mi moc mast herpesin. 😉 Maž maž a do úterka máš už jen stroupek 😉 Držím palce 🙂

zabka77
27. únor 2012

Test negativní ☹ 3 pokusy už máme vyčerpaný je to konečná 😔 Všem snažilkám přeju hodně štěstí a pevné nervy My už to vzdáváme 😢

anlek
27. únor 2012

@darkwitch Ja bych jim brnkla. Urcite nejsi prvni a posledni, treba budou mit nejakou radu, co s oparem. Ale predpokladam, ze laparka jde odlozit o mesic, dva .... Kdezto OPU uz dost tezko. Ja jsem se takhle kdysi davno klepala, protoze jsem mela virozku par dnu pred OPU, ale normalne me vzali.

anlek
27. únor 2012

@zabka77 To je mi lito. Ted asi nemas myslenky, ale treba za cas zacnete premyslet a treba zkusite minimalku v Brne. To vychazi lip financne nez bezne IVF.

anlek
27. únor 2012

My asi pujdeme dneska nebo zitra se Simonem domu z nemocnice, neverila bych, jak dokaze byt nekdy tyden dlouhy. 🙄

zabka77
27. únor 2012

@anlek Děkuju. To víš myšlenky opravdu nemám,ale věk mě tlačí kupředu. V manžovi mám taky obrovskou oporu strašně mi pomáhá a drží nad vodou 😉 Máš nějaké info o té minimálce? Nevím vůbec nic 😒 Ani nevík na kolik celkem vychází ivf pro samoplátce,ale určo to bude raketa

anlek
27. únor 2012

@zabka77 Pokuse se sehnat @inza , ta prave do Brna jezdi. A odjinud znam holky, kterym prave minimalka sedla lip nez klasika. S mensim mnozstvim hormonu stejny pocet vajicek a vajicka kvalitnejsi. Drzim palce!

zabka77
27. únor 2012

@anlek Děkuju poptám se 🙂

malina2
27. únor 2012

@zabka77 Zkus testit ještě později. Já špinila dva dny v době očekávané ms, a to dost, takže jsem to pořádně zapila, i břicho mě bolelo. Jenže pak to všechno přestalo a test byl 3 dny nato pozitivní ;)

malina2
27. únor 2012

@rychetkami Gratuluju k testu! Já byla na utz, mimčo mávalo ručičkama jak o závod. A taky už jsou zřetelně vidět prstíky na levé nožičce. Pro jistotu jsem si je přepočítala a je to v normě 😎 Zítra začínám 12tt, neuvěřitelné!

zabka77
27. únor 2012

@malina2 Už se mi rozjíždí ms 😠 Ve středu frčim na krev at máme jistotu

malina2
27. únor 2012

@zabka77 To je pitomý... Nepropadej stresu kvůli věku, já jsem jen o rok mladší 😎 Nejdůležitější je psychická pohoda!!! Dej si oddech a třeba to nakonec vyjde přirozeně 😉 Ivf musí být stresující...

majcam
27. únor 2012

@zabka77 ajaj,je mi to líto 😢 ,ale kvůli věku se fakt nestresuj,znám to,taky jsem na chvilku panikařila,až ve chvíli,kdy jsem to vše vzdala a s tím jsem šla i do IVF,tak na mě vykoukly //... 😉