icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

majcam
26. zář 2012

@pentagras Ahooooj!!!! Jak se cítíš?!Budu moc držet pěsti!!!!!

inza
26. zář 2012

@monnn: no jasně že to vyjde....proč by jako nemělo
@pentagras: jasně že pamatujem 🙂....

inza
26. zář 2012

@darkwitch:a co vy....jak budeš pokračovat či kdy do toho zase půjdete?

betox
26. zář 2012

@inza Super, bude mít ohromnou radost 🙂 🙂 🙂 Já u ní byla před 14 dny a už jen jednou v listopadu.....
@pentagras Taky moc držím pěsti 😉

inza
26. zář 2012

@darkwitch:a co vy....jak budeš pokračovat či kdy do toho zase půjdete?

majcam
26. zář 2012

@inza 😀 😀 áááááá mlejnek 😉

monnn
26. zář 2012

@majcam jj hned nám to sem inza poslala 3 krát 😀 ,asi z mobilu,tak jsem zvědavá jak zítra pochodím a kdy mi naplánují OPU,jsem trochu nervozní zda si ty injekce dobře píchám - aby mi tam něco pak vydlabali 😕

darkwitch
26. zář 2012

@inza no tedko čekám co mi řekne imunoložka v Plzni, jsem se tehle měsíc skoro radovala, jsem měla asi tři týdny zpoždění a nakonec zase nic...podle toho co nám řeknu na té imunologii se potom pustíme zase do KET...

pentagras
26. zář 2012

@majcam
@inza
@darkwitch
@monnn
@betox
holky dík, no jak se cítím, tak nějak, spíš začínám být v depce že jsem to nedostala a je to už 6 dní, tak jako se zblázním, těhotná být nemužu normálně , vzhledem k diagnoze tak spíš ted čumím co bude dál...je to na prd

majcam
27. zář 2012

@monnn no se nám ta @inza najednou rozkecala 😅 ,neboj,určo vydolujou,mě vydolovali jen tři,Feldmár mi zavedl pouze dvoudenní,no a to nám teď chrní v postýlce 😲 😲

inza
27. zář 2012

Jj bylo to z mobilu....🙂

inza
28. zář 2012

dotaz na to co jste braly na nachlazení.....rýma,krk,kašel?

petap1
28. zář 2012

Inza: čaj, čaj a zase čaj...citrón a med 🙂 Na noc maximálně půlku paralenu..ale ani to ne....do nosu mořskou vodu či vintcentku 🙂 A vydržet..ono to přejde i bez léků 😀 jo a ležet a potit 🙂 🙂 Drž se 🙂

inza
28. zář 2012

@petap1: čaj do sebe leju 🙂, ale bez medu ten já nerada.....spíš je to takové otravne že se to bez léků povlece.alespoň že v telce jsou dneska pohadky 🙂

petap1
28. zář 2012

inza: JJ nemohla jsi si vybrat lépe...od pohádky k pohádce 😀 A jak ti jinak je..když odmyslíš tu rýbu 😀

malina2
28. zář 2012

Cau holky, tak už máme broučka skoro dva týdny v postýlce! Je to zlatíčko, nemůžu se na něj vynadívat...

inza
28. zář 2012

@petap1: jinak kupodivu vcelku dobře.teda jsem unavená, ale to možná ještě po utrousi.dneska teda s rymou na umreni....jsem zvědavá co nám řeknou v pondělí na NT.

pentagras
28. zář 2012

holky tak příští týden na utz v pátek tak na mě myslete

majcam
29. zář 2012

@malina2 Supeeeer,další miminko 😲 ,hodně zdravíčka Adámkovi!!!!
@pentagras to si piš,že budem!!!!!!

monnn
30. zář 2012

@malina2 taky přeji Adámkovi hodně zdravíčka!!!!! 😵
@pentagras jak už psala Majcam myslet budeme!! 😉 😉
Jinak mě dr.zvýšila ve čt dávku gonalu -tentokráté špatně reaguji,takže jsem z toho docela unavená,naštěstí jsme byli na prodlouženém víkendu u kámarádky tak jsem se snažila na to moc nemyslet,ale v noci jsem toho moc nenaspala - zítra jedu zas tak doufám,že pro mě bude dr. už lepší zprávy 😒

petap1
30. zář 2012

inza: jj ta rýma dá zabrat i normálně, natož v tvém stavu 😀 Já jsem taky zvědavá a budu zítra držet všechny palce 🙂

malina2: jj hlavně zdravíčko a užívejte 🙂

pentagras: jasan budeme 😀

mandre
30. zář 2012

@inza
@betox
jsem se přišla podívat na ty Vaše bříška 😀 😉 a nic nového...???? Kdo co čeká 😀 😀
My řádíme jak černá ruka a pytel blech dohromady. 😎 😀 Chodíme plavat, možná se i budeme potápět...časem...
Jinak jsme teď byli na prodlouženým víkendu na Malé Straně, tak jsme si i s Kristiánkem užívali starou Prahu 🙂, zvládal to bez chyby 😉 , už jezdíme ve sporťáčku, tak kukačkoval.

pentagras
30. zář 2012

holky je tu někdo kdo jde ted na ket nebo na ivf celej cyklus, nějak mi přijde že jsem tu sama ☹ potřebuju spolubojovnici 🙂

monnn
1. říj 2012

@pentagras čauky já jsem tu,čekám na datum OPU,snad si dnes jedu pro lepší zprávy - jak ve čt,jsem nervozní,celou noc jsem nespala,chjo 😕

rychetkami
1. říj 2012

@malina2 Peti, gratulujuuuuuuuu! Bude nějaká ta fotečka? Přeju hodně štěstí, Adámkovi zdraví a rodičům spoustu energie🙂

rychetkami
1. říj 2012

@pentagras budu na vás myslet, do tohoooo!

majcam
1. říj 2012

@monn tak jak?!

inza
1. říj 2012

@monnn: tak jak? já taky byla dneska v gennetu 🙂

anlek
1. říj 2012

@inza Co NT screening?

absti
1. říj 2012

@pentagras