Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
jenom dotaz.co jste braly za vitaminy? teda pokud vubec nejake....🙂
@majcam jj blbý,že prý 50-50.u nás to bylo 90-10,no uvidím co mi Dr. vymyslí,šla bych klidně do MEGA stimulace,at jich máme víc,aspon 10,ale nevím i ted jsem měla daleko vyšší dávkování Gonalu,jak posledně a zkoušet dlouhý nevím,no nic,každopádně musím vydržet do příštího pátku 😉 🙂
@inza taky mě zajímá dotaz od @majcam tak koukej odepsat 😉
a co naše snažilky,kde jste???
@majcam, @monnn: no jeste se moc nekulatim. Porad muzu nosit stejne kalhoty jako pred. Pocity porad stejny...resp si pripadam jako prezrana.....🙂. Nejak si to nepripoustim, ze je ve me ufon. Jinak jsem uz byla dokonce i pro razitko do detskeho ridicaku 😀. Nakonec mozna budu u Apolinare, protoze tam se dalo zaregistrovat pres net a pak si teprve domluvit navstevu. Takze clovek nikde nestal jak blbec frontu na razitko...napr jako v Podoli....Pokud ale vse stejne pujde podle planu tak nakonec budu asi mimo Phu. Budu se snazit aby namkamarad domluvil porodnici v Jablonci.
Co vy jak se vede Vam?
ahoj..jsem tu nová a jsem objednaná do Gennetu k paní doktorce Kosové, nemáte někdo zkušenosti, vůbec nevím co nás čeká ☹
@inza a kolikátý týden už běží???....nemáme přehled 😀 ...mně začlo růst břicho tak 16.tt
taky jsem šla na triply, a nakonec z toho byl odběr plodové vody...výsledek byl totiž 1:10 Downův syndrom.....to jsem si mohla ušetřit a jít kdyžtak na tu plodovku bez triplů jen kvůli věku. Jsem pro triply vynechat, jen se rozhodnout, jestli plodovku jo nebo ne. 😕
@inza jo kolikátej táhneš týden?to víš jsme zvědavé baby 😀 😀
@iveet1 čauky pí doktorku neznám ani jméno mi není povědomé 😕 ,co vás čeká??nemusíš se bát 😎 klasické gyn. vyšetření ,odběr krve jak u tebe tak partnera(na pohlavní nemoci),mám pocit i moč a snad to stačí,holky mě třeba ještě doplní. Dr. s tebou probere co a proč a vysvětlí postup IUI možná IVF,podle toho jaký máte problém.Kdy jdete a jdete na Letnou nebo Archu???
@iveet1 Já chodím do Gennetu do Archy. A Dr. Kosová mi dělala první IUI. Je super. My chodíme už 2 měsíce, máme za sebou všechna vyšetření. Ale gyn. prohlídkou to určitě bude začínat. Pak tě čekají odběry krve a v mém případě následoval ulz v době ovulace a manžel šel na spermio.
hoůky já se zbláááázním, jako zase jsem to nedostala, ted když na to čekám jak na smilováníííí
@hydrangea včera už jsem to nevydržela a zkusila to 🙂 měla jsem tam velmi slaboulinkého dušíka, tak snad to klapne, použila jsem nejcitlivější test (Mamatest). Dneska jsme to zkoušela znova (s jiným ne tak citlivým testem) a nebylo tam nic ... tak nevím, snad to bude jen tou citlivostí
@majcam no docela bojím, uvidím, co se dozvím zítra 😒 Jinak Natálka je úžasná a je jak přes kopírák, celá Ty. Je neuvěřitelný, jak genetika funguje 😉
@inza no uvidíme, snad už tam ten pindík nevykoukne (teda i kdyby, tak to pochopitelně neva, berem i pindíky 😀 ). Já už mám Julinku vybranou x let 😉 Ale jak říkal manža: Počkej až se vykulí a Ty řekneš, že to k ní nejde...... 😀 Ufon taky dobrý, my měli ze začátku Štístko, jako střední rod a něco pozitivního 😉 . Švárovci měli pracovní název Kleofáš podle čerta a malá je teda šílenej ďábel, takže říkali bacha na to 😀 😀 😀
@crime juuuu, tak to vyzerá nádejne. hlavne nezakríknuť 🙂 pred menštruačným termínom je asi zbytočné skúšať nižšiu citlivosť, teda ak ste nevkladali aspoň 4 😀 držím palce na zajtra, nech ťa čaká len potešenie z testu 😉 a odpočívaj a šetri sa!!! neriskuj, nech to tu aspoň niekomu vyjde!!!

@monnn:My jsme si rekli po nekolika nepovedenych pokusech ze teda udelame nejakou zmenu, i kdyz jsme s peci v Gennetu byli spokojeni. Uz jsme tam byli docela dlouho a tak jsme proste zkusili neco noveho. Zase treba jiny pohled na vec....a nakonec se to vyplatilo 🙂. Musim rici ze Brno ma fakt super pristup....Prijde me ze to tam neni tak hekticke jako ted v Gennetu. Kdyz jsme prijeli driv a dr mel volno tak nebyl problem vzit nas klidne o pul hodky drive. Nejdele jsme cekali asi 10 min po dobe na kterou jsme byli objednani a to se stalo vseho vsudy snad dvakrat. Ja byla u jednoho dr, ale kdyz tam nebyl tak jsem sla k jinemu...ten si vse precet a uz se neptal na to co mame za sebou atd....Pokud nejsi z blizkeho okoli a mas jit na UZ tak klidne muzes ke svemu dr a tam pak posles jenom mailem vysledek a dr se ti ozve. My jsme komunikovali pres mail a po telefonu. Takze pohoda. Vystřídalajsem tam více dr a musím říci že všichni naprosti pohodari a byla s nima i sranda...hlavne manza se bavil...fakt pohoda....pokud chces vice info pisni do IPu....mej se 😎