Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s dr. Langerovou z Gennetu na Letné? Byli jsme u ní teď 2.4. poprvé. Děkuji
@klami měla jsem u ní obě IVF a supr ženská
@irisi @zvalentova @ meyryen moc vám děkuju za odpověď! Trochu se mi ulevilo, měla jsem z ní divný pocit.. přišla mi jako kapitán mužstva na vojně..taková striktní neosobní. Ale já to možná moc prožívám. Byli jsme tam teď v úterý poprvné, na pohovoru.. dávala konkrétní otázky a chtěla stručné odpovědi, nic navíc :D Ale poslala nás na různá vyšetření a čím si tedy u mě udělala jedno významné plus.. když jsme jí řekli, že nám při objednání před třemi měsíci do telefonu sdělili, že se nesmíme teď o miminko snažit, aby to proplatila pojišťovna, koukala na nás, jak když jsme spadli z marsu a připsala na žádanku na krevní testy na genetiku, aby to udělali nějakou supr rychlou metodou.. 😀
@klami ona je rázná, věčná. Jsem stejná a proto mi vyhovovala. Bohužel většině lidi to vadí a přecházejí k jiným lékařům.
@zvalentova aha, tak v tom asi bude zakopaný pes 🙂 já jsem pravý opak. ale je pro mě důležitý, jestli ovládá svou práci a dokáže nám pomoct, ne jestli snámi bude jednat v rukavičkách. děkuju 🙂 můžu se zeptat, co bylo u vás za problém? já mám za sbeou tři potraty..
@klami ahoj, tobě by vyhovovala Bukvová (pokud už se vrátila z mateřské) 😉
@zvalentova já naštěstí na oba pokusi jsem měla dr.langerovou 🙂
@raducha mě u druhého dali k Langerové pozdější termín ale už jsem nechtěla čekat a tak jsem šla k Bukvové, byla v pohodě. Před odchodem měla pár ženských a byla supr.
@zvalentova já měla první ivf v květnu a druhé v září a u obou byla dr langerová

@inza ještě to pořád nechápu 😲 😲 😲 .....
@monnn minule mě to drželo až do 4. měsíce, tak uvidíme...teď je to jiný, míň zvracim, ale je mi blbě celkově 😠 😠 a vadí mi ukrutně smrady šamponů, prášků na praní, mycích prostředků 😝 😝 😝